Στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας η Αμερικανίδα Cassidy Crist

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την Αργεντινή Nayla Da Silva η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας προχώρησε πολύ γρήρορα στην δεύτερη μεταγραφική της κίνηση για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Pre League.

Πρόκειται για την 23χρονη Αμερικανίδα Cassidy Crist, η οποία αγωνίζεται στην θέση της Ακραίας.

Η Cassidy Crist έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί και αυτό για λογαριασμό του Φιλαθλητικού ο οποίος κινήθηκε πολύ γρήγορα για την απόκτησή της, καθώς η ίδια είχε πολλές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Η 23χρονη Αμερικανίδα έχει ύψος 1,81 και έχει μία επιτυχημένη πορεία στα Κολεγιακά και Πανεπιστημιακά πρωταθλήματα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Πιο συγκεκριμένα τις χρονιές 2019-2020 και 2021 αγωνίστηκε στο Κολεγιακό πρωτάθλημα με το Kansas City Community College τερματίζοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ τις χρονιές 2022-2023 και 2023-2024 στην ομάδα του Πανεπιστημίου MidAmerica Nazarene Univ.

Πρόκειται για μία αθλήτρια η οποία θα ενισχύσει και σίγουρα θα βοηθήσει τον Φιλαθλητικό, με τον προπονητή του συλλόγου Πέτρο Παπαδόπουλο να δηλώνει χαρούμενος από την έλευση της Αμερικανίδας στην Πρέβεζα.