«Στο μυαλό μας μόνο η νίκη!»

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος μίλησε στη Mikriliga για το σαββατιάτικο παιχνίδι στη Φιλιππιάδα κόντρα στον τοπικό Εθνικό.

Ματς – τελικός είναι αυτό με τον Εθνικό Φιλιππιάδας για τον Σκουφά Κομποτίου. Ο σύλλογος θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής.

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος θα στερηθεί τις υπηρεσίες πέντε βασικών ποδοσφαιριστών του σε αυτό το παιχνίδι, αλλά ο ίδιος πιστεύει απόλυτα στις δυνατότητες της ομάδας και ξέρει πως μπορούν να πάρουν το τρίποντο.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στη Mikriliga για την κρίσιμη σαββατιάτικη αναμέτρηση και έδωσε το σύνθημα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

Για το παιχνίδι στη Φιλιππιάδα:

«Είναι σίγουρα το τελευταίο μας χαρτί. Θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα που να μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια. Στο μυαλό μας βρίσκονται μόνο οι τρεις βαθμοί. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και στο τέλος ελπίζουμε να δικαιωθούμε».

Για τις απουσίες της ομάδας:

«Στο συγκεκριμένο ματς θα μας λείψουν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές. Δε θα αγωνιστούν οι Παπαγιάννης και Σχισμένος λόγω καρτών και οι Βερλέκης, Ηρακλής και Τάσσος λόγω τραυματισμών. Ωστόσο, δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί. Η ομάδα έχει έναν στόχο. Θα πάμε με όλα τα υπόλοιπα παιδιά να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν κοιτάζουμε τις απουσίες. Πιστεύω σε όλους και είμαι σίγουρος πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».