Στο 24ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο Πρωτάθλημα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχει και η ομάδα της Πρέβεζας

Με μεγάλη επιτυχία λαμβάνει χώρα από τις 4-8 Ιουλίου το 24ο  πανελλήνιο και παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών με την επωνυμία “Ακριτίδεια”.

Η διοργάνωση φιλοξενείται στη Βέροια και τη Νάουσα. Στη διοργάνωση συμμετέχει και η ομάδα του συλλόγου εκπαιδευτικών Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες,  η διοργάνωση είναι από τις καλύτερες, καθώς όλοι οι φορείς και υπηρεσίες του νόμου Ημαθίας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους. Εκτός από το ποδόσφαιρο το τετραήμερο περιλαμβάνει πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, χορευτικά συγκροτήματα και μουσικό χορευτικές βραδιές.

Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Άκη Καμπανού που κατάγονταν από την Ημαθία και η μητέρα του είναι εκπαιδευτικός.

Πριν το παιχνίδι της Ημαθίας με την Πρέβεζα τιμήθηκαν οι γονείς του Άλκη και οι ομάδες φωτογραφήθηκαν με μπλουζάκια που έφεραν το όνομα του.

Στη βράδια συνάντησης τη Τετάρτη μεταξύ άλλων τιμήθηκε πρόσφατα ο αδικοχαμένος εκπαιδευτικός του συλλόγου Πρέβεζας και ψυχή της Ομάδας εκπαιδευτικών Τάκης Τζόλος.

Για την ιστορία η ομάδα της Πρέβεζας ηττήθηκε στα δυο πρώτα παιχνίδια από Ημαθία και Λάρισα με  1-4 και 0-4 αντίστοιχα.