Συλλογή Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΓΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Ο Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», επιθυμεί να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να καλύψει τις ανάγκες τόσο των παιδιών που διαμένουν στα σπίτια του Οργανισμού όσο και των παιδιών και οικογενειών, που ο Σύλλογος στηρίζει καθημερινά μέσω των Κέντρων Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας.

Για αυτό το σκοπό εμείς στο Αθλητικό Κέντρο ‘’Αθλόπολις’’ διοργανώνουμε Συνάντηση Ακαδημιών Κ8, Κ10 και Κ12 την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο αθλητικό κέντρο ‘’Αθλόπολις’’ ,του κ. Τάγκα Χρήστου στην Πρέβεζα, με σκοπό την στήριξη του Χαμόγελου του παιδιού

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τη συλλογή των τροφίμων και των ειδώψ Πρώτης Ανάγκης είναι το Αθλητικό κεντρο ‘’Αθλόπολις’’

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:
Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, κακάο, άνθος αραβοσίτου, ρύζι, σάλτσα ντομάτας, μπισκότα, κρουασάν, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, όσπρια, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, πουρέ, δημητριακά, φρυγανιές, βρεφικές κρέμες και γάλατα, αλεύρι, χυμούς.
Είδη βρεφικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.
Είδη υγιεινής: σακούλες απορριμμάτων, χλωρίνη, μαλακτικά ρούχων, καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης.
Είδη οικιακής χρήσης: χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, αλουμινόχαρτο, διαφανή μεμβράνη.
Η συγκέντρωση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης, θα πραγματοποιείτε καθημερινά από τις 16:00 έως τις 20:00 στις παραπάνω αθλητικές εγκαταστάσεις από την Δευτέρα 27/3/2017 έως και τις 2/4/2017.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παραβρεθεί κινητή μονάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να παραλάβει τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης.

Υπεύθυνη προγράμματος: κ. Βαραγγούλη Μαρία 6944454312
Διοργάνωση : ‘’Αθλόπολις’’ κ. Τάγκας Χρήστος τηλ.επικοιν.: 2682 0 21103 & 6944297585

Θα θέλαμε την συμμετοχή όλων σας, στην προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων, προσφέροντας έστω κι
ένα από τα παραπάνω προϊόντα.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας.