Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Μάρη

Συλλυπητήριο μήνυμα Τηλυκράτη Λευκάδας
Το Δ.Σ. του Τηλυκράτη, εκφράζει την θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του Γραμματέα της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας Αλέξανδρου Μάρη και παράλληλα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντα.
Συλλυπητήριο μήνυμα Πανλευκάδιου
Το Δ.Σ. οι αθλητές και οι προπονητές του Πανλευκάδιου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό του κυρίου Αλέξανδρου Μάρη.
Άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με ήθος, σοβαρός και πάντα ευγενής.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς.
Συλλυπητήριο μήνυμα Θρίαμβου Λούρου
Το ΔΣ του ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Αλεξανδρου Μαρη Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ .
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του .
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΣ Κεραυνός Θεσπρωτικού
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Π.Σ.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΜΑΡΗ
Ο Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέκου Μάρη και σε όλους τους φίλους που τον έζησαν και τον αγάπησαν.
Ο Αλέκος Μάρης διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ και ήταν παράγοντας με μεγάλη προσωπικότητα του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΠΑΣ Αχέρων

Η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλεξάνδρου Μάρη, που έφυγε απροσδόκητα απο την ζωή!

Το ιστορικό μας σωματείο και γενικότερα, η τοπική κοινωνία έγινε φτωχότερη, καθώς έχασε έναν ακόμη υπέροχο άνθρωπο, που με ήθος, υπευθυνότητα και αξίες, πρόσφερε πολλά στον τόπο μας.

Ο Αλέξανδρος Μάρης έχει συνδέσει το όνομά του με τα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας και αποτέλεσε παράδειγμα αφοσίωσης και εντιμότητας, Οι γνώσεις του και η αγάπη του για το άθλημα τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη σε όποιον του τις ζητούσε.

Η σοβαρότητα και το ήθος του έκαναν άπαντες να τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό και εκτίμηση.

Θα σημειώσουμε πως ο Αλέξανδρος Μάρης  εκτός από Γραμματέας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και πρώην Διευθυντής της ΔΕΗ Πρέβεζας, υπήρξε και ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας στην νεαρή του ηλικία.

Η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ Αχέρων αποχαιρετά με σεβασμό και βαθιά εκτίμηση ένα άξιο μέλος του αθλητισμού μας, και του εύχεται “καλό ταξίδι” και “καλό παράδεισο”.

Συλλυπητήριο μήνυμα Απόλλων Πάργας

Σύσσωμο το σωματείο μας, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας,βρίσκεται σήμερα στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει εντελώς αδοκητα και πρόωρα τον Αλέκο Μαρη. Ο εκλιπών άφησε χθες βράδυ την τελευταία του πνοή, προδωμενος από την καρδιά του εντελώς ξαφνικά και άδικα .Διετέλεσε επί πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Π-Λ ,μεγάλη παραγοντικη προσωπικότητα του τοπικού ποδοσφαίρου , εργάστηκε άοκνα για την πρόοδο του αθλήματος στο νομό μας. Στην επαγγελματική του πορεία υπήρξε προϊστάμενος της ΔΕΗ ,ενώ αφήνει πίσω του μια εξαιρετική οικογένεια στην οποία μετέδωσε τις αρχές και το ήθος του. Ο Απόλλων Πάργας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους όσους τον έζησαν και τον αγάπησαν. Το κενό που αφήνει είναι το λιγότερο δυσαναπλήρωτο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα….Φίλε Αλέκο ,όσο κι αν μας λείπεις, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ

Συλλυπητήριο μήνυμα ΠΑΣ Πρέβεζα

Η διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Αλέξανδρου Μάρη.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, του συγγενείς και τους οικείους του.

Το Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα