Σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό το Σούλι Παραμυθιάς

Στον τελικό Κυπέλλου Θεσπρωτίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το Σούλι Παραμυθιάς, μετά τη νέα νίκη που σημείωσε σε βάρος της ΑΕ Νέας Σελεύκειας.  

Το Σούλι Παραμυθιάς σφράγισε το απόγευμα της Τετάρτης ακόμη μία πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου Θεσπρωτίας, αφού μετά το 2-0 στο “49 Προκρίτων” επικράτησε και στην έδρα της ΑΕΝΣ, αυτή τη φορά με σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι πάντως που είχαν τις ευκαιρίες  για να πετύχουν πρώτοι το γκολ και να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό. Ο Βασιλείου με φάουλ (απέκρουσε με δυσκολία ο Διάσσινος)  είχε την πιο σημαντική στιγμή της ΑΕΝΣ για ένα γκολ στο πρώτο μέρος. Σε τρεις περιπτώσεις ο Γιαννακός, το διάστημα 46′ με 55΄ βρέθηκε με αξιώσεις κοντά στο γκολ, όμως ισάριθμες φορές ο τερματοφύλακας της Παραμυθιάς τον σταμάτησε.

Το Σούλι ήταν αυτό τελικά που άνοιξε το σκορ, με τον Ζήγο να μη διώχνει τη μπάλα και τον Παπαρούνα με σουτ να παραβιάζει την εστία του Βένου στο 58′.  Ο Μούστα στο 80΄ μετά από πάσα του Τάσιου, ισοφάρισε προσωρινά για τη Νέα Σελεύκεια. Ο Παπαρούνας στο 93΄,  με νέο γκολ από το ίδιο σημείο, έδωσε τη νίκη στο Σούλι, το οποίο με συνολικό σκορ 4-1 πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

ΑΕΝΣ (Καρύδης): Βένος Κ., Βένος Δ (68′ Αθανασίου), Ζήγος Σ, Βάσιος Ε, Γιαννακός, Ντόστας, Γόγολος (65΄Μούστα), Τάσιος, Βασιλείου (85΄Δ.Ζήγος), Βάσιος Β, Χατζηπέτρου (70΄ Κυβράνογλου)

Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας): Διάσσινος, Κάγια, Τάτσης, Διαμάντης (32΄Τάχιας), Γεωργάκης  (67′ Παπαδόπουλος), Μώκος (73′  Μπέλλος), Παπαρούνας, Αναστασιάδης, Κατσίφας, Ντόκος, Πλατιάς

πηγή: theball.gr