Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων: Ενημέρωση Μελών

Η ανακοίνωση – ενημέρωση: 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι μετά την συγκρότηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής (Αριθμ. Πράξης 101/22-6-20), αλλά και την ομόφωνης απόφασης που πάρθηκε, κατά την συνεδρίαση της 29-6-20, πρόθεση μας είναι η αμεσότερη επαφή και επικοινωνία με τους προπονητές μας.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει, ένας νέος άνεμος δημιουργίας και συνεργασίας για τον σύνδεσμό μας.

Πρώτιστη φροντίδα μας θα είναι η άμεση ενημέρωση των μελών μας, μέσω των προσωπικών τους E-mail για όλες τις αποφάσεις που θα παίρνουμε σε κάθε συνεδρίασης της Ε.Ε., καθώς και την εξέλιξη όλων των θεμάτων, που απασχολούν τους προπονητές ποδοσφαίρου της περιφέρειας μας.

Πρώτη προτεραιότητα ήταν η συνάντηση των εκπροσώπων μας με την ηγεσία της ΕΠΣ Ηπείρου & ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ/ΛΕΥΚΑΔΑΣ σχετικά με την προκήρυξη πρωταθλημάτων. Καταθέσαμε τις προτάσεις μας αρπρωτ 4-/7/2020 & ΑΡ.ΠΡΩΤ.5/8/7/2020και έπειτα από εποικοδομητική συζήτηση αποφασίσαμε να περιμένουμε τον νέο κανονισμό προπονητών ώστε να προβεί η ΕΠΣ σε διορθωτικές κινήσεις.

Επίσης θα προβούμε ΑΜΕΣΑ, στην συμπλήρωση του μητρώου μας, με τα απαραίτητα στοιχεία (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ UEFA, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, E-mail, ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ).

Από την αγωνιστική περίοδο στόχο μας είναι να οργανώσουμε ημερίδες (διαδικτυακές, live)

Ομοίως με το τέλος κάθε χρονιάς, θα γίνεται ενημέρωση των μελών περί του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, πάντοτε μέσω προσωπικών e-mail, έτσι ώστε να είναι ενήμεροι, αλλά να υπάρχει πλήρης διαφάνεια και να διαφαίνεται η ομαλή λειτουργία του συνδέσμου.

Τέλος μέσω της ίδιας οδού επικοινωνίας (E-mail,μυνήματα), θα τους γνωστοποιούνται οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει προς τον σύνδεσμο (Συνδρομές κλπ.)

Με εκτίμηση εκ της Ε.Ε.
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΩΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΓΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ