Τέλειωσε το ματς, άρχισε το… κατς στην Κέρκυρα

Έπαιξαν ξύλο οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Πετριτή και της Αμβρακίας Κωστακιών μετά το τέλος της αναμέτρησής τους, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0).
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίαζε το ντέρμπι ουραγών του 2ου ομίλου ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και την Αμβρακία Κωστακιών, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή και γκολ (0-0), ωστόσο σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν τα όσα συνέβησαν μετά από το τέλος του αγώνα. Όλα ξεκίνησαν από την αψιμαχία που είχε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Χ. Γεωργοπάλης με εκείνον των φιλοξενούμενων, Παπανίκου, εξαιτίας της οποίας μάλιστα οι δυο τους αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Στεφάνου (Θεσπρωτίας). Η διαφορά των δύο παικτών οδήγησε σε γενικευμένη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο του ενωσιακού γηπέδου της Κέρκυρας, με τους ποδοσφαιριστές της Αμβρακίας να δέχονται ομαδική επίθεση από τους «συναδέλφους» τους του Αστέρα, χωρίς πάντως να συμμετέχουν σε αυτή οι άνθρωποι του πάγκου. Το περιστατικό διήρκεσε για περίπου δέκα λεπτά, για να λήξει με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπανίκου αποχώρησε με μώλωπες από το γήπεδο, ενώ η μετάβαση της αποστολής των φιλοξενούμενων προς το λιμάνι της Κέρκυρας έγινε με τη συνοδεία της αστυνομίας.
Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, κατά περιπτώσεις κλασικές, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν κάτι περισσότερο.
Βοηθοί του Στεφάνου ήταν οι Τίκας και Πίγγιου (Θεσπρωτίας).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Καλούδης (50′ Γαστεράτος), Λέσσης, Πολύζος, Πάγκαλης, Σπ. Στούπας, Ν. Γεωργοπάλης, Γράντος, Δ. Στούπας (80′ Τσιάβος), Χ. Γεωργοπάλης, Ρούμπος
ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Δημήτρης Νταλάκας): Βαρέλης, Παπανίκου, Βασίλας, Λύτος, Μπεζεβέγκης (90′ Ρούμπος), Βερλέκης, Παππάς, Ασπροποταμίτης (70′ Θεμελής), Σιδηρόπουλος, Μπαλαδήμας (90′ Μπότσαρης), Κωστακιώτης.
πηγή: pamebala.gr