Τέλος ο Θώδης από την Αναγέννηση Άρτας – Η ανάρτηση του προπονητή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρελθόν από την Αναγέννηση Άρτας , ο προπονητής Δημήτρης Θώδης.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Σ. Αναγέννηση Άρτας , ευχαριστούν θερμά τον απερχόμενο προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Θώδη , για την προσφορά του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στην Αναγέννηση. Ο Δημήτρης παρέλαβε την ομάδα σε πολύ δύσκολη κατάσταση στην Γ εθνική κατηγορία τον Μάρτιο του 2022 υποβιβασμένη στην ουσία στην Α’ ΕΠΣ Άρτας. Το περασμένο καλοκαίρι έστησε την ομάδα από την αρχή με την προηγούμενη διοίκηση και κατάφερε μέσα σε πολύ δύσκολες και αντίξοες καταστάσεις να οδηγήσει την Μαύρη Θύελλα ξανά στην Γ’ εθνική κατηγορία και στην κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Άρτας πετυχαίνοντας όλους τους στόχους που είχαν τεθεί. Αγαπητέ Δημήτρη Θώδη σε ευχαριστούμε από καρδίας για τα όσα πρόσφερες στην ομάδας μας και ελπίζουμε οι δρόμοι να ξανασμίξουν στο άμεσο μέλλον.Σου ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο σε προσωπικό , αλλά και προσωπικό επίπεδο.
Με τιμή
ΤΟ Δ.Σ. της Αναγέννησης Άρτας

Η ανάρτηση του Δημήτρη Θώδη

Στην μέχρι τώρα προπονητική και όχι μόνο καριέρα μου έχω ως ΚΥΡΙΟ μέλημα να σέβομαι,να τιμώ,να αναγνωρίζω την προσπάθεια ,και να ΜΗΝ απαξιώνω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι!
Μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και καλή διάθεση προσπαθώ να πετυχαίνω τους στόχους που θέτω ο ίδιος για τον εαυτό μου αλλά και για το Σύλλογο για τον οποίο εργάζομαι.
Ο χαρακτήρας,το ήθος αλλά και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και την προπονητική είναι αδιαπραγμάτευτα!
Μετά από την περσινή άκρως επιτυχημένη πορεία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ,της οποίας υπήρξα προπονητής κατακτώντας ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ, ΚΎΠΕΛΛΟ και την ΆΝΟΔΟ στην Γ’ ΕΘΝΙΚΉ κατηγορία από σήμερα θα είμαι ένας απλός φίλαθλος-οπαδός μέχρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας.
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους Ποδοσφαιριστές μου,την απελθούσα Διοίκηση και τους Φιλάθλους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας!