Τετραπλή μεταγραφική ενίσχυση για Κράψη!

Σε τέσσερις μεταγραφές ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής με την Ανατολή προχώρησε η Κράψη ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της.

Οι παρακάτω παίκτες έχουν αγωνιστεί και κατά το παρελθόν υπό της οδηγίες του Βασίλη Σιαφάκα με την Δόξα Κρανούλας.

Η τετράδα παικτών που ανακοίνωσε η Κράψη είναι η εξής;

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Άγγελος Νάσιος ένας παίκτης πληθωρικός που μπορεί να παίξει εξίσου καλά όλες τις θέσεις. Με την Ανατολή πέτυχε σημαντικά γκολ δίνοντας βαθμούς που βοήθησαν στην παραμονή στην κατηγορία.

Ο 27χρονος μέσος Δημήτρης Τσουμάνης γνωστός με το παρατσούκλι “ο γιατρός” λόγω του επαγγέλματος έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την Ανατολή συμβάλλοντας και αυτός σημαντικά στην παραμονή και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει την Κράψη από όπου του ζητηθεί.

Ο 24χρονος αμυντικός Φίλιππος Μαρμούτας που πέρυσι “‘όργωσε” στην κυριολεξία τη δεξιά πτέρυγα της Ανατολής. Σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή Βασίλη Σιαφάκα που θα το αξιοποιήσει τα μέγιστα.

Ο 27χρονος μέσος Στέφανος Μαλλάτος ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έδειξε όταν κλήθηκε πέρυσι να αγωνιστεί ότι τον έχει ξεπεράσει και έχει όλα τα φόντα να δώσει στην Κράψη σημαντικές λύσεις.

Από όσο γνωρίζουμε πέρυσι ο πρόεδρος της Κράψης είχε προσεγγίζει και πάλι τους Νάσιο, Μαρμούτα, Τσουμάνη και Νούγια αλλά αυτοί προτίμησαν την προοπτική της Γ’ Εθνικής και την Ανατολή. Βέβαια αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει και ο Σωκράτης Νούγιας τη νέα χρονιά στην Κράψη.

πηγή: passports.gr