Τηλυκράτης-Αστέρας Πετριτή 4-0 : “καθάρισε” στο 2ο ημίχρονο!

Ο Τηλυκράτης Λευκάδας υποδέχθηκε τον Αστέρα Πετριτή για την 22η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής με το σκορ να σταματάει στο 4-0.

Το σκορ άνοιξε στο 50΄ λεπτό ο Περιστέρης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 64΄ βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Γκουντρουμπή να βρίσκεται σε τετ α τετ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και στο 70΄με μακρινό σουτ του Νιφορόπουλου έγινε το 3-0, ενώ στο 74΄ ο Περιστέρης με δεύτερο προσωπικό τέρμα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Διαιτητής: Πιγγίου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Νούσιας – Αθανασίου (Άρτας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Τακίδης, Γιαννιώτης (85΄ Σοροβός), Τόσκα (71΄ Σκιαδάς), Περιστέρης (75΄ Κυριάκης), Τεγούσης (85΄ Χαλκιόπουλος), Γκουντρουμπής, Ζδράβος, Νιφορόπουλος (75΄ Εντουάρντο).

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Δήμας, Κουρτελέσης, Μεντής, Κουκουλέκης (85΄ Λέσσης), Πούλος (71΄ Marcon Igor) , Τσιάβος (87΄ Στούπας), Γαρδικιώτης, Γραμμένος, Θηραίος, Γκασίδης (71΄ Ρουμελιώτης), Γεωργακόπουλος (71΄ Γεωργοπάλης).

Πήλιος Ελευθέριος