Τον ΑΟ Ανατολής ανέδειξε Κυπελλούχο η κλήρωση στην ΕΠΣ Ηπείρου

Η ομάδα της Ανατολής θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Ηπείρου στο Κύπελλο Ελλάδας για την περίοδο 2020-21 καθώς αναδείχτηκε εκπρόσωπος της περιοχής μας μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ σταμάτησε στη φάση των ημιτελικών μετά τα μέτρα που πάρθηκαν για την πανδημία του κορωνοϊού και υπήρξε απόφαση της ΕΠΟ για οριστική διακοπή.

Στη σημερινή κλήρωση συμμετείχαν η Ανατολή, ο Αγροτικός Καστρίτσας, ο Αετός Νήσου, ενώ παρά την προφορική τους δήλωση οι Χουλιαράδες δεν έστειλαν κάποιο έγγραφο στην Επιτροπή Κυπέλλου και ως εκτούτου βρέθηκαν κανονικά μέσα στην κληρωτίδα.

Η ομάδα του Ανέστη Ζώη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗΠ και στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ αγωνιστικά κάθε σενάριο αναδιάρθρωσης δείχνει ότι οι Πόντιοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Γ Εθνική.

Αναπληρωματική ομάδα στη σημερινή κλήρωση βγήκε ο Αετός Νήσου, στην περίπτωση που η Ανατολή δεν θελήσει τελικά να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας.

πηγή: passports.gr