Τον Πρωτέα Βούλας υποδέχεται η Νίκη Λευκάδας

Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών η Νίκη Λευκάδας υποδέχεται τον Πρωτέα Βούλας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης στις 2:00.  Η Νίκη αντιμετωπίζει ξανά τον Πρωτέα, μια εβδομάδα μετά τη νίκη της στον μικρό τελικό του κυπέλλου με σκορ 71-45. Στον πρώτο γύρο ο Πρωτέας είχε επικρατήσει στις λεπτομέρειες στην Βούλα με σκορ 71-67.

Επισημαίνεται ότι στον πάγκο του Πρωτέα βρίσκονται δύο προπονητές από το Μεγανήσι Λευκάδας, ο Αλέκος Δάγλας και ο Βησσαρίων Κονιδάρης.

Δουβίτσας: «Να ξεπεράσουμε την περσινή έκτη θέση»

Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Δουβίτσας δήλωσε στο nikilefkadaswbc.gr για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στην ομάδα της Βούλας τα εξής: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στον Πρωτέα. Οπως όλα δείχνουν αποφεύγουμε τα play-out και παράλληλα είναι αρκετά δύσκολο να μπούμε στην τετράδα. Όμως το κίνητρο υπάρχει! Θέλουμε να κατακτήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να καταφέρουμε να τερματίσουμε πάνω από την περσινή έκτη θέση στην Α1»

*** Nωρίτερα από τον αγώνα των Γυναικών μας, την Κυριακή στις 11:00, αγωνίζονται στο Κλειστό Γυμναστήριο τα κοριτσάκια του ΜΙΝΙ 2003 κόντρα στην Δόξα Πύρρου με στόχο να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους στο τουρνουά της ΕΣΚΑΒΔΕ.