Το «ευχαριστώ» του Βαγγέλη Τζιάρρα στον ΠΑΣ Αχέρων

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Τζιάρρα έπειτα από δύο σεζόν ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Ο Βαγγέλης Τζιάρρας ο οποίος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ευχαρίστησε  τον πρόεδρο τους ΠΑΣ Αχέρων κ. Χρήστο Λουκούμη, τους γενικούς αρχηγούς, τους άμεσους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Τζιάρρα:

Μετά από 2 χρόνια άψογης συνεργασίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τους πάς Αχέρων Κ. Λουκουμη, τους γενικούς αρχηγούς, τους άμεσους συνεργάτες μου και τούς ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα τα 2 αυτά χρόνια.

2 χρόνια πού είχα την ευλογία  να  ζήσουμε ιστορικές στιγμές και να κάνουμε την ομάδα γνωστή για το αγωνιστικό της προφίλ, κατακτώντας για πρώτη φορά το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής αλλά και με τη πορεία μας, στο κύπελλο Ελλάδος, παίζοντας ιστορικά παιχνίδια για το σύλλογο και κοιτώντας στα μάτια ομάδες  όπως ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΟΦΗ.

Εύχομαι η ομάδα του πάς Αχέρων να συνεχίσει να φτιάχνει την ιστορία της, στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι της, νά την δουν εκεί που επιθυμούν!