Το πρώτο φιλικό με τον Μακεδονικό Φούφα για την Καστοριά

Στη τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, με τις οδηγίες του προπονητή Ηλία Σολάκη, των βοηθών και συνεργατών του.

Σε γενικές γραμμές, μέχρι τώρα η προετοιμασία κυλάει χωρίς προβλήματα με τον  Ηλία Σολάκη να δείχνει ικανοποιημένος από την διάθεση και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέρα από την απαραίτητη δουλειά στη φυσική κατάσταση δύναμη και αρχικά κομμάτια τακτικής, προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει άμεσα ομαδικότητα και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της.

 

 

Στο μεταξύ το Σάββατο 20 Αυγούστου ο τεχνικός των ερυθροκίτρινων θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από το έμψυχο δυναμικό του.

Αυτό θα συμβεί από το πρώτο δυνατό φιλικό ματς που θα δώσει εντός έδρας κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα φιλικά.

 

 

 

Τέλος, στα μεταγραφικά αναμένονται εξελίξεις, καθότι η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους ποδοσφαιριστές και πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα νέα αποκτήματα.

πηγή: sentranews.gr