Πήρε το Super Cup με το Καταστάρι ο Δημουλάς!

Με τον πρωην μέσο του Εθνικού Φιλιππιάδας στη σύνθεση του ο ΑΟ Κατασταρίου επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Τσιλιβή.

Ένας τίτλος και αγωνιστικός ρυθμός, ενόψει πρωταθλήματος, ήταν τα θετικά που προσκόμισε το σύνολο του Δημήτρη Νόλη. Οι παίκτες του Κατασταρίου είχαν καλά τρεξίματα και έδειξαν διάθεση, ικανοποιώντας την τεχνική ηγεσία.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΑΟΚ ήρθε στο 21΄ με τον Μεζίνι να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Τσιλιβή, Παπαγιάννη να βγαίνει νικητής! Δύο λεπτά αργότερα ο Κάρδαρης έβγαλε μια ωραία σέντρα με τον Καρβούνη να πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Ο Μεζίνι άνοιξε το σκορ, στο 25’, από κοντά, μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 31’, ο Κάρδαρης με ωραίο σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, το Τσιλιβή μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει, στο 51’, με σουτ του Ελέζι. Από εκεί και πέρα όμως οι παίκτες του ΑΟΚ ανέβασαν στροφές και αύξησαν την πίεση. Στο 53΄ μετά από κόρνερ του Κάρδαρη, ο Νίκος Κουρέλλας βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2. Στο 56′, Πέττας και Καρδαρης συνεργάστηκαν, μπήκαν στην περιοχή με τον πρώτο να χρίζεται σκόρερ για το τελικό 1-3.

ΑΟ Τσιλιβή (Θ. Παραστατίδης): Παπαγιάννης (77΄ Φουτζίγια), Γιακουμέλος, Ελέζι (80΄ Πομόνης), Λιβέρης, Κωστάκης, Κόκας, Τσιριγώτης, Γεωργίου (77΄ Παπαδόπουλος) , Κότσας, Νικολόπουλος, Κακολύρης.

ΑΟ Κατασταρίου (Δημήτρης Νόλης): Χαρακτινός, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος (67΄ Δρόσος Π), Καρβούνης (78΄ Δρόσος Ανδρ), Σωτηρόπουλος, Δημουλάς, Πέττας, Μιχαηλίδης (46΄Μαρίνος), Κουρέλλας, Κάρδαρης (82΄ Μαρούδας), Μεζίνι

Πηγή: ioniansports.gr