Το club beach volley Ermis Prevezas διοργανώνει το 1 ο τουρνουά-γιορτή beach volley δημοτικών σχολείων

Tο Beach Volley Club Preveza Ermis κηρύττει την έναρξη του καλοκαιριού με το 1ο  ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Πρέβεζας

Το club beach volley, Ermis Prevezas, υποδέχεται στα γήπεδα στην Κυανή Ακτή γονείς και παιδιά και διοργανώνει το 1ο τουρνουά-γιορτή beach volley δημοτικών σχολείων ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Το τουρνουά απευθύνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους μαθητές και μαθήτριες που τελειώνουν τη σχολική τους χρόνια !

Πάρε την παρέα σου και έλα σε ομάδες των 3 ατόμων του ίδιου φύλου, ή μικτές, για να παίξεις με ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου, από τις 17:00 έως 22:00, για ένα άκρως διασκεδαστικό διήμερο με πολύbeach volley, τρελές βουτιές στην άμμο και πολλές εκπλήξεις, για μέλη, ή φυσικά και για μη μέλη, του συλλόγου !

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα συνοδεύεται από το έμπειρο προπονητικό προσωπικό του συλλόγου, διαιτητές και γιατρούς. Το τουρνουά είναι ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους μικρούς μας φίλους, ανεξαρτήτως υποβάθρου και αθλητικών ικανοτήτων. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε μαζί σας είναι η καλή διάθεση και η όρεξη για παιχνίδι !

Να είστε όλοι εκεί, μικροί και μεγάλοι !

Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6943435966 & 6977708213

https://www.facebook.com/groups/662649253761989/

https://www.instagram.com/ermis_preveza/

https://www.ermisbeachvolley.com/