Τρίποντο ελπίδας και ανθρωπιάς για τον Μικρό Βαγγέλη από την Πρέβεζα!

Τρίποντο ελπίδας και ανθρωπιάς έβαλαν σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Πρέβεζας οι Πρεβεζάνοι που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό αγώνα Μπάσκετ ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού με την Ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας και των Βετεράνων της Νικόπολης.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική αφού δεκάδες Πρεβεζάνοι κάθε ηλικίας άνοιξαν διάπλατη την αγκαλιά τους για τον μικρό Βαγγέλη Παπαβασιλείου, ο οποίος δίνει τον δικό του μεγάλο αγώνα για την υγεία του.

Στην ανάπαυλα του αγώνα πραγματοποιήθηκε κλήρωση, οι τυχεροί της οποίας κέρδισαν 10 μπάλες υπογεγραμμένες από την ομάδα Βετεράνων του Ολυμπιακού, ενώ δύο συλλεκτικές φανέλες του Σπανούλη και του Παπανικολάου θα βγουν σε δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τον μικρό Βαγγέλη.

Την παρουσίαση του αγώνα πραγματοποίησε η Πρεβεζάνα Δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου , ενώ οι μικροί φίλοι του μπάσκετ είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού.

Η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού (Προπονητής Κοκορόγιαννης) : Βούκσεβιτς , Καμπούρης, Ντάκουλας, Μαργέλης, Διαμαντόπουλος, Παραγυιός, Δορκοφίκης, Πεππές, , Κουκής, Παναγιωτόπουλος, Γιαννόπουλος, Κρεμπούνης.

Η ομάδα της Αστυνομίας Πρέβεζας ( Προπονητής Γκάνας): Ροντογιάννης, Νικολαΐδης, Παπαδιώτης, Οικονόμου, Σούρλας, Χασιώτης, Καρανάσιος,  Παππάς, Τσούτσης, Πέτρου, Κόττης, Χαλκίδης,  Γιώργας.

Η ομάδα Βετεράνων της Νικόπολης (Προπονητής Ταπρατζης) : Φίλος, Λιόντος, Σταυρίδης, Αντύπας, Αλεξίου, Βαβέτσης, Ρεμπής,  Τσεκούρας, , Στρακαντούνας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι : Κώστας Μητσόπουλος, Ιωάννης Τζιμογιάννης