Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από το Σούλι Παραμυθιάς

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρείς συνολικά μεταγραφές ανακοίνωσε το Σάββατο (15/7) το Σούλι Παραμυθιάς.

Εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ πραγματοποίησε η  Παραμυθιά σήμερα, με την προσθήκη τριών νέων ποδοσφαιριστών στο έμψυχο δυναμικό της και η ενίσχυση συνεχίζεται… ενόψει της συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική.

Εδώ και λίγη ώρα παίκτες του Σουλίου Παραμυθιάς είναι ο 24χρόνος μέσος Δημήτρης Τσουμάνης, ο 25χρόνος αμυντικός Άγγελος Νάσιος και ο 23χρόνος μέσο-επιθετικός Σωκράτης Νούγιας.

Ο Δημήτρης Τσουμάνης ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην παραμονή της Κρανούλας στη Γ΄Εθνική. Έχει συνολικά 68 συμμετοχές στην κατηγορία ενώ την περσινή σεζόν δεν έχασε ούτε παιχνίδι πραγματοποιώντας με την φανέλα του βασικού 23 εμφανίσεις σημειώνοντας και 1 γκολ. Ο 24χρόνος μέσος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ατρόμητου Ιωαννίνων στην συνέχεια πήγε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, στην Θύελλα Ελεούσας, για να καταλήξει το 2011 στην Δόξα Κρανούλας όπου αγωνίστηκε για επτά χρόνια (4 στην Γ΄Εθνική και 3 στο τοπικό).

Ο Άγγελος Νάσιος ήταν και αυτός ένας από τους σημαντικούς συντελεστές της παραμονής της Δόξας. Αγωνίστηκε στα 20 από τα 23 παιχνίδια της ομάδας του (ως βασικός) ενώ πέτυχε και 4 γκολ. Την διετία 2012-14 είχε 26 συμμετοχές στην Γ΄Εθνική με την Κρανούλα. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα το 2007 στην Α.Ε.Λαμψίστας. Από το 2008 μέχρι το 2012 ήταν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιαννινα. Στην συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Κρανούλα. Την σεζόν 2015-16 πήγε στο Βελισάριο όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ, για να επιστρέψει ξανά την επόμενη χρόνια την Κρανούλα και να στεφτεί ξανά πρωταθλητής ΕΠΣΗΠ αυτή την φορά με την Δόξα.

Τέλος ο νεότερος ποδοσφαιριστής των τριών μεταγραφικών αποκτημάτων, ο Σωκράτης Νούγιαςπραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην Γ΄Εθνική την σεζόν που μας πέρασε γράφοντας 19 συμμετοχές. Ο 23χρόνος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κύπρο και στην Ακαδημία της Κυρήνειας. Επέστρεψε στην Ελλάδα και στην Ακαδ. Βέροιας, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ανταγόρα Κω (Δ΄Εθνική), ΠΑΟΝΕ, Κ17 ΠΑΣ Γιαννινά, Λαμψίστα, Βελισσάριο, Θύελλα Ελεούσας για να φορέσει πέρυσι την φανέλα της Κρανούλας στην Γ΄Εθνική.

Με τις προσθήκες των τριών αυτών παικτών, οι πράσινοι έφτασαν αισίως τις έξι μεταγραφές, αφού είχε προηγηθεί η απόκτηση των αδελφών Μώκου Βασίλη και Βαγγέλη από τον Άρη Πέρδικας, αλλά και τουΝίκου Κώτσια από τον Αστέρα Παραποτάμου.

*Στην φωτογραφία η Πρόεδρος του Σουλίου Παραμυθιάς Έρρικα Ντούμα με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

πηγή: theball.gr