«Υπέγραψε» ο Ποτουρίδης τη νίκη του ΑΟ Υπάτου με Αστέρα Πετριτή!

Με δύο τέρματα του Θεμιστοκλή Ποτουρίδη ο ΑΟ Υπάτου νίκησε στο ουδέτερο γήπεδο του Καπαρελλίου τον Αστέρα Πετριτή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου παρουσίασε ένα σοβαρό και αποτελεσματικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι έχοντας κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Διαμαντή. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν καλή, όμως ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν ικανοποίησαν με το θέαμα που προσέφεραν, με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφριά υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να είναι στο… μισό γήπεδο προσέχοντας την άμυνα τους! Μοναδική ευκαιρία για τον ΑΟ Υπάτου ένα σουτ του Ποτουρίδη, το οποίο απομάκρυνε ο Πισσιάνης.

Ωστόσο, στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με τους παίκτες του ΑΟ Υπάτου να μπαίνουν φουριόζοι και μόλις στο 3′ του δευτέρου ημίχρονου να ανοίγουν το σκορ με κεφαλιά του Ποτουρίδη μετά από φάση διαρκείας. Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Πετρίτη είχε δουλειά, καθώς σε δύο περιπτώσεις απέκρουσε το σουτ του Πέντα αρχικά (70′) και στη συνέχεια του Μπρούνο (75′). Στο 80′ το δυνατό σουτ του Μπρούνο χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Πισσιάνη, ενώ στο τελευταίο λεπτό του ματς και πάλι ο Ποτουρίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0!

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Χριστογιάννης, Ροκάι, Γλυνός, Πολύζος, Ποτουρίδης, Μπρούνο, Παπούλης, Σταγάκης, Ντρούγκας, Πέντα.

Αστέρας Πετριτή (Σφακιανάκης): Πισσιάνης, Μπονγκουγκού, Πούλος, Τουρσίδης, Γαρδικιώτης, Γκασίδης, Γραικός, Μαργκόν, Τσιάβος, Γραμμένος, Λεμπονγκό.