Φιέστα τίτλου για τον Θρίαμβο Λούρου! (φωτογραφίες)

Το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου περιλάμβανε και την διεξαγωγή της φιέστας τίτλου και ανόδου για την ομάδα του Θρίαμβου Λούρου.

Οι φετινοί Πρωταθλητές στην Α’ τοπική κατηγορία πραγματοποίησαν τη δική τους φιέστα στο Δημοτικό γήπεδο Λούρου. Μια γιορτή για τον τίτλο που συνδυάστηκε με την διεξαγωγή επίσημου φιλικού αγώνα με την ομάδα της Νικόπολης.

Πριν το φιλικό με τη Νικόπολη πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας των ακαδημιών του Θρίαμβου Λούρου.

Στο φιλικό που ακλούθησε η ομάδα του Σάκη Λέτσου επικράτησε με 3-0 της Νικόπολης με γκολ που πέτυχαν οι Μάγκος, Γεωργίου και Μπόμπορης.

Μετά το φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στον Θρίαμβο Λούρου αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί η απονομή μεταλλίων σε όλους τους παίκτες και συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας.

Την απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στον Θρίαμβο Λούρου εκανε ο ταμιας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Δημητρίου.

Επίσης τιμήθηκε και η Βασιλική Φλούδα που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή. Την πλακέτα παρέλαβε από τον δήμαρχο Πρέβεζας κ. Γεωργάκο Νίκο ο τεχνικός διευθυντής του Θρίαμβου Λούρου κ. Βασιλειου Βασίλης.

Παρόντες στις απονομές ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Γεωργάκος Νικόλαος, ο αντιδήμαρχος Λούρου κ. Παγγές Νικόλαος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λούρου κ. Γκούρας Σπύρος και ο ταμίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Γιώργος Δημητρίου.

Βησσαρίων Σάκκος