Φιλική νίκη για Αναγέννηση Άρτας 3-1 τον Θρίαμβο Λούρου

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Κωστακιών, με την Αναγέννηση Άρτας να σφραγίζει τη νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στον Θρίαμβο Λούρου.

Οι δύο ομάδες επέδειξαν μαχητικό πνεύμα και προσπάθησαν και το καλύτερο δυνατό.

Εκτός από τα τέσσερα γκολ που σημειώθηκαν, θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί κι άλλα και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έδειξαν σαν μια πρώτη “ανάγνωση” για την κατάσταση που βρίσκονται, ότι έχουν τα “εφόδια” προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν τη νέα περίοδο.

Στο 38΄ ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Τάσου Νταλάκα που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 50΄ ο Σκανδάλης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Αναγέννησης Άρτας και στο 57΄ ο Παπακίτσος Α. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Γεωργίου στο 59΄ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο 14΄ σουτ του Καραγιαννίδη από το ύψος με της μεγάλης περιοχής ο Σκάρπος βρήκε λίγο την μπάλα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Νίκου

Βοηθοί: Αλευρή – Παπανίκος

Αναγέννηση Άρτας (Τάσος Νταλάκας): Πατσιούρας, Χεμπέγια, Φωλίνας, Παπαρούνης, Καραγιαννίδης, Κραμπής, Παπακίτσος Δ., Χούσος, Σιδηρόπουλος, Κόλινς, Μπότσαρης

Αγωνίστηκαν και οι: Σκανδάλης, Σχισμένος, Θεοδώρου, Ροβίνας, Μαλτέζος, Παπακίτσος Α., Μπόκος, Παππάς, Έξαρχος, Καλούδης, Αρτέμης.

Θρίαμβος Λούρου (Μάκης Δήμας): Σκάρπος, Πάνου, Δήμας Χ., Δήμας Δ., Σκαμνέλος, Γκίνι, Ντελής, Βαλάρης, Κούσης, Λάππας, Γεωργίου

Αγωνίστηκαν και οι: Νικολάου, Ζάκκας, Κολιός, Ιορδανίδης, Μπορμπόλης, Σιώρος, Σάκκος, Παππάς Σ., Τζόκα, Σούρδης, Στούπας.

Βησσαρίων Σάκκος