Φιλική νίκη της Παραμυθιάς με 2-0 επί της Ανατολής

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Λευτέρη Βέρμπη επικράτησαν της Ανατολής 2-0 στο δεύτερο τεστ προετοιμασίας τους.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη και μαζί με το πλαστικό γήπεδο συνέθεσαν ένα «καυτό» ποδοσφαιρικό σκηνικό για τους παίκτες των δύο ομάδων που η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν και έδειξαν θέληση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Η Ανατολή απείλησε στο 17’ με τον Φωλίνα να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Το Σούλι άνοιξε το σκορ στο 34’ με ένα καταπληκτικό γκολ του Παρχαρίδη με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και στο 40’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Φωλίνας εκτέλεσε κόρνερ και ο Θανάσης έκανε το σουτ με τον Βλάχο να αποκρούει σωτήρια τη μπάλα.

Στο 50′ σουτ του Μώκου Β. απέκρουσε ο Διαμάντης.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 85’ όταν ο Τσουμάνης βρήκε με ωραία κάθετη μπαλιά τον Μπουκουβάλα και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεμελή.

Η Ανατολή είχε την ευκαιρία στο 86’ να κάνει το 1-2 με τον Κλιτσινάρη που έκανε την κεφαλιά αλλά και πάλι ο Βλάχος απέκρουσε τη μπάλα.

Διαιτησία: Ευαγγελίδης.

Ανατολή: Διαμάντης, Φωλίνας, Γκαρτζονίκας, Λισγάρας, Μπίζιος, Γκούμας, Κλιτσινάρης, Σκανδάλης, Θανάσης, Κατσίφας, Χριστακόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι Νικολάου, Θεμελής, Χριστοφορίδης, Ντασούτης, Δήμος, Σκλιβανίτης.

Σούλι Παραμυθιάς: Βλάχος, Νάσιος, Μαρμούτας, Μουσκάι, Μώκος Β., Ντόκος, Παρχαρίδης, Νούγιας, Μπέλλος, Γεωργάκης, Διαμάντης Σ.

Αγωνίστηκαν και οι Μπουκουβάλας, Τσουμάνης, Λύγκας, Αντωνόπουλος, Μώκος, Διαμάντης Ε., Κύργιος.

πηγή: passports.gr