Χάρισε χαμόγελα στα πρόσωπα των νέων αθλητών η δωρεά του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα»

Ένα άθλημα που τα τελευταία χρόνια ήταν ξεχασμένο στη Πρέβεζα, θα μπορούν πλέον να γνωρίσουν τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το στίβο στη πόλη μας.

Με ενέργειες του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα», το Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» κοσμεί πλέον ένα ολοκαίνουργιο στρώμα για το άθλημα του άλματος εις ύψος.

Το προηγούμενο στρώμα είχε καταστραφεί και η χρήση του εγκυμονούσε σοβαρότατο κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών του στίβου που γυμνάζονται στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα»

Σε μία σεμνή τελετή λοιπόν την Πέμπτη το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του στρώματος το οποίο αγοράστηκε από προσφορές που κατάφερε να συγκεντρώσει το Σωματείο.

Στην τελετή παρευρέθησαν γυναίκες μέλη του σωματείου, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας κ. Γεράσιμος Ντίτσος και δεκάδες νέα παιδιά – αθλητές που έδειξαν να απολαμβάνουν όσο κανείς άλλος το νέο στρώμα για το άλμα εις ύψος.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τις γυναίκες του σωματείου και προσωπικά την συντονίστρια για την Ήπειρο κ. Κατερίνα Μπότσιου στην οποία και παρέδωσε μία τιμητική πλακέτα για την συλλογική προσφορά του σωματείου στον Αθλητισμό.

mypreveza.gr