Άγγελος Μπέκας: «Νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι από τη δημοτική αρχή – Στον ΠΑΣ Πρέβεζα δεν πρέπει να συμπεριφέρονται έτσι»

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, Άγγελος Μπέκας:

«Θέλω να εκφράσω τη δική μου άποψη και των ποδοσφαιριστών, το παράπονό μας, που καθημερινά ζούμε την κατάσταση στο γήπεδο του Αγίου Θωμά, αλλά και εδώ στο γήπεδο της Πρέβεζας. Ειδικά στον Άγιο Θωμά στις προπονήσεις είμαστε χωρίς ρεύμα, θέρμανση, ζεστό νερό. Παρόμοια κατάσταση κι εδώ. Όποιος έρθει και δει τα αποδυτήρια το καταλαβαίνει. Αυτά τα παιδιά είναι ήρωες που μπαίνουν σε αυτά τα αποδυτήρια και ειδικά στον Άγιο Θωμά. Μας έχουν παραμελήσει αρκετά. Τα άλλα αθλήματα στην Πρέβεζα θεωρώ πως έχουν καλύτερη μεταχείριση. Όποιος έχει άλλη αίσθηση τον καλώ στον Άγιο Θωμά να δει την κατάσταση και πού κάνουμε προπόνηση. Νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι από τη δημοτική αρχή και το εκφράζουμε και ως παράπονο. Πρέπει να βρούμε μία λύση σαν ομάδα και σαν πόλη. Στον ΠΑΣ Πρέβεζα δεν πρέπει να συμπεριφέρονται έτσι. Αλλά και στα άλλα σωματεία, όχι μόνο σε εμάς. Θα παρακαλέσω όλους να δουν τα ζητήματα αυτά».

Για το ματς με τη Φορτούνα ο κ. Μπέκας ανέφερε:

«Μέσα στην έδρα μας έτσι θα είναι όλα τα ματς. Δύσκολα. Παρά το 4-0 που πετύχαμε σήμερα. Το έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Έπαιξε ρόλο η διπλή απόκρουση του Κώτση στο πέναλτι, που μας βοήθησε πολύ. Βρήκαμε στη συνέχεια το κουράγιο και πετύχαμε κι άλλα γκολ. Νομίζω ότι είχαμε καλή εικόνα».

Πάμε να παίξουμε ένα ματς στο Καναλάκι. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και γι’ αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».