Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας – ΓΕ Αγρινίου (Β)

ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του ΒΑΟ Άρτας την προηγούμενη αγωνιστική παρέμεινε μόνος 1ος στην βαθμολογική κατάταξη του Α’ ομίλου αυξάνοντας τις πιθανότητες συμμετοχής της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 27/1 , ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα under20 της ΓΕ Αγρινίου στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ανδρων ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι παίκτες του Άκτιοου Απόλλωνα με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας θα διεκδικήσουν το «ροζ φύλλο» ώστε να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στην 1η θέση της βαθμολογίας.  Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 7 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι της Κυριακής, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πρέβεζας.

Την Κυριακή δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!