Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας – Ηρακλής Μοναστηρακίου Ναυπάκτου

Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί του Ιωνικού Αγρινίου την προηγούμενη αγωνιστική παρέμεινε μόνη 1η στην βαθμολογική κατάταξη του Α’ ομίλου αυξάνοντας τις πιθανότητες συμμετοχής της στην Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 16/2 , η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Ηρακλή Μοναστηρακίου Ναυπάκτου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ανδρων ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι παίκτες μας με την υποστήριξη των φίλων της ομάδας θα διεκδικήσουν το «ροζ φύλλο» ώστε να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν στην 1η θέση της βαθμολογίας πριν τα κρίσιμα παιχνίδια με Αχιλλέα Νεοχωρίου και Πήγασο Αγρινίου.  Στο παιχνίδι του 1ου γύρου η ομάδα μας είχε επικρατήσει στο ΔΑΚ Αντιρρίου με 54-82. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 4 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Το Σάββατο δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!