Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας-Λέων Μεσολογγίου

Το Λέων Μεσολογγίου υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας το Σάββατο (6/5, 17:00) ο Άκτιος Απόλλων.

Αναλυτικά:

Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης και προτελευταίας αγωνιστικής στον όμιλό μας, την 1η θέση κατέκτησε ο Παναιτωλικός ενώ η ομάδα μας μαζί με το Λέων Μεσολογγίου έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στη Β’ φάση του πρωταθλήματος και τα «χιαστί» παιχνίδια. Με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος της Α’ φάσης, η ομάδα μας βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και το προσεχές Σάββατο όπου υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας το Λέων Μεσολογγίου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την 2η θέση που οδηγεί σε πλεονέκτημα στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Για να μπορέσει η ομάδα μας να πετύχει αυτό το στόχο θα πρέπει να επικρατήσει της ομάδας του Μεσολογγίου με διαφορά 12 πόντων και άνω , ισοφαρίζοντας έτσι τη διαφορά ήττας του 1ου γύρου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Οι παίκτες μας και ο coach Παπαμιχαήλ είναι χαρούμενοι για τη συμμετοχή της ομάδας μας στα μπαράζ ανόδου στην 1η χρονιά συμμετοχής της στα πρωταθλήματα ανδρών της ΕΣΚΑΒΔΕ ωστόσο επιθυμούν διακαώς τη νίκη σε αυτό το κρίσιμο ματς για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για το γόητρο της ομάδας μας.

Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν ακόμα μία φορά στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας και να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν όλη την αγωνιστική χρονιά.