Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας: Λύση της συνεργασίας με Παπαμιχαήλ

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει πως ο Μιχάλης Παπαμιχαήλ που υπηρέτησε την ανδρική μας ομάδα από τη θέση του 1ου προπονητή κατά τις 3 τελευταίες αγωνιστικές περιόδους, δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της και στο φετινό πρωτάθλημα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Ο coach Μιχάλης Παπαμιχαήλ έχει συνδέσει το όνομα του με την επάνοδο του Συλλόγου μας στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ και την επιτυχημένη παρουσία της ανδρικής μας ομάδας , κερδίζοντας μία άνοδο στην Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ το 2017 και τη συμμετοχή στα playoff ανόδου στην Α’ κατηγορίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο. (2018-19)

O coach Παπαμιχαήλ παρότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας, δεν θα αποχωρήσει από την μπασκετική οικογένεια του Άκτιου Απόλλων καθώς συμφώνησε να αναλάβει ένα πόστο λιγότερο απαιτητικό από θέμα χρόνου και συγκεκριμένα το ρόλο του τεχνικού συμβούλου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Πλεόν η ομάδα μας θα αναζητήσει τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση του ανδρικού τμήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Παπαμιχαήλ για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.