Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας vs ΑE Καναλακίου

Η ομάδα μας μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΑΓΟ Θεσπρωτικού για την 2η αγωνιστική των playoff,  υποχώρησε στην 3η θέση της κατάταξης της Β’ φάσης του πρωταθλήματος με 6 βαθμούς (Βαθμολογία Playoff) ενώ απομένουν 2 ακόμα παιχνίδια για την ολοκλήρωση των playoff . (Πρόγραμμα Playoff)

Το Σάββατο 6/4 στις 6 μ.μ.  , η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ΑΕ Καναλακίου για την 3η αγωνιστική των playoff της Β’ ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ.

Οι παίκτες μας θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις των 2 πρώτων αγωνιστικών και με τη βοήθεια των φίλων της ομάδας να εμφανίσουν το καλο τους πρόσωπο όπως στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, διεκδικώντας το 1ο «ροζ φύλλο» στα playoff .

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης»,  στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν το παρών στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Το Σάββατο δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!