Άλλαξε γήπεδο λόγω καιρού ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (φωτογραφίες)

Σε διαφορετικές εγκαταστάσεις, εξαιτίας της κακοκαιρίας προπονήθηκε σήμερα ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Σε χώρο με κλειστό γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα στα Γιάννενα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του Χρήστου Ντούρου.

Η ενημέρωση του ΠΑΣ Αχέρων

Η ομάδα μας εντυπωσιάζει με την αγωνιστική παρουσία την τελευταία εφταετία, μια παρουσία που μας έφερε τον προηγούμενο Μάιο να γράφουμε ιστορία με την 2 θέση στην Γ´ εθνική και φέτος πάλι να κάνουμε μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα έως τώρα. Η επιτυχία αυτή του συλλόγου μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι το γήπεδο στο οποίο αγωνιζόμαστε κατά καιρούς αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ειδικά στον αγωνιστικό χώρο και το πρόβλημα αυτό γίνεται εντονότερο όταν η συνεχόμενη κακοκαιρία έχει μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο αυτό ισχύει και για το γήπεδο των προπονήσεων του συλλόγου όπου είναι εντονότερο.

Είναι κρίμα η ομάδα μας να ξενιτεύετε και να πηγαίνει στα Γιάννενα για προπονήσεις και να φιλοξενείτε εκεί γιατί στο Καναλάκι δεν υπάρχει κλειστός χώρος να την φιλοξενήσει, παρότι υπάρχουν δυο κλειστά γήπεδα: το γυμναστήριο του γυμνασίου Καναλακίου και το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην Αγίας Τριάδα.

Ειναι κριμα να αγωνίζεσαι μονος σου κοντρα σε ολους…
Ειναι κριμα όταν εχεις θέληση και πίστη για κάτι καλο να μην υπαρχει βοήθεια από κάπου…
Ειναι κριμα να μην σε στηρίζουν και να μην βοηθάνε οι διάφοροι φορείς που ειναι υπεύθυνοι γι αυτο…
Ειναι κριμα για εμας,για τον σύλλογο,για τους ποδοσφαιριστες…
Ειναι κριμα για ολους μας-σας η κατάσταση αυτή…