Άνετο 2-0 για τη Ζάκυνθο στην Καστοριά

Χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα η Ζάκυνθος επιβλήθηκε 2-0 της Καστοριάς εκτός έδρας και πανηγύρισε μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία καθώς τώρα δεν προλαβαίνουν ακόμα και αν κέρδιζαν όλα τα παιχνίδια τους οι ομάδες που είναι στην επικίνδυνη ζώνη να την φτάσουν, ενώ και για την κίτρινη ζώνη είναι πια απίθανο να απειληθεί η ομάδα.

Οι παίκτες του Στάθη Καραμαλίκη παρουσιάστηκαν σοβαροί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έλεγξαν την κατάσταση από νωρίς.
Μόλις στο 2’ ο Νικολακόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες που από εκεί και πέρα πήγαν την αναμέτρηση στα μέτρα τους και δεν απειλήθηκαν από την Καστοριά που δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζάκυνθος εξακολουθούσε και έλεγχε το παιχνίδι απόλυτα και στο 81’ ο Τσιμέλι ήταν αυτός που ξεκαθάρισε τα πράγματα σκοράροντας ένα ακόμα γκολ στη φετινή χρονιά για να επικρατήσουν οι «κυανοκίτρινοι» άνετα με 2-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν Γεώργιος Ασλανίδης από την Πιερία με βοηθούς τους Καλορογιάννη Θ. και Τσικλητάρη Δ. από τον ίδιο νομό.
Την επόμενη αγωνιστική η Ζάκυνθος παίζει με τον Εορδαϊκό στο Δημοτικό Στάδιο ενώ μετά ακολουθούν τα ματς με Σβορώνο εκτός έδρας και Βατανιακό στο νησί μας.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καραμαλίκης Στ.): Δήμας, Τσουκαλάς, Τσίγκρηλας, Μούστα, Νικολακόπουλος, Νικολίτσας (60’ Ντούκας), Σούρμπης, Λιβέρης (88’ Γιατράς), Γουσέτης Ντ. (60’ Κακολύρης), Τσιμέλι Γ., Τζατζανάς (46’Χατζηστάμου (80’ Στύλλα)

Διονύσης Μπινιώρης 
πηγή: imerazante.gr