Έδειξαν τον δρόμο οι Νέοι του Ολυμπιακού, 1-0 την Μπάγερν

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησαν την προσπάθειά τους οι Νέοι του Ολυμπιακού στη Youth League το πρωί της Τετάρτης (16/9).

Δείχνοντας το δρόμο προς την πρώτη ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 επί της Μπάγερν Μονάχου στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά τους παίκτες του Βασίλη Βούζα την μεγαλύτερη όταν στο 45’ η προσπάθεια του Μεγαρίτη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο β’ μέρος, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν περισσότερες, αλλά τόσο ο Γαβαλάς, όσο και ο Χάντερτμαρκ βρέθηκαν σε καλή μέρα και κρατούσαν το μηδέν στην εστία τους.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 83’ όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ανδρούτσου από τον Ίσεργουντ. Ο Σάλιακας ευστόχησε και χάρισε μία μεγάλη νίκη στον Ολυμπιακό, η οποία φυσικά πανηγυρίστηκε δεόντως.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου,Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (76′ Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Κουγιός (57′ Κιρτζιαλίδης).

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Χάντερτμαρκ, Ίσεγουντ, Μαρτίνοβιτς (46’ Στιντζλ), Πφαμπ, Λέιβ (46’ Στρέιν), Ντικ, Ντέλα Σιαβά, Γκιουνζέλ, Πάντοβιτς, Γκαουτίνιο, Μπενκο (65′ Μιτσέλι).

πηγή