Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ιωαννίνων (φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε χθες σε μια κατάμεστη αίθουσα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς μαζί με του Αντιπρόεδρο Βασίλη Ευθυμίου και τον πρόεδρο της τεχνικής Επιτροπής Παναγιώτη Γκόλια, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Ανδρεόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Θεσσαλονίκης Ιερόθεος Γιαμουρίδης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος, ο πρόεδρος του Συνδέσου Προπονητών Κικλίς Σάκης Τσελέπης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Κοζάνης Γιώργος Παπακώστας, ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, ο πρόεδρος της Ε.Δ./ΕΠΣΗΠ Βασίλης Μπίτας και το μέλος Αποστόλης Γεωργίου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Ιωαννίνων Ανέστης Ζώης αναφέρθηκε στο ότι σημαντικό κομμάτι στη δουλειά του προπονητή εκτός το ποδοσφαιρικό είναι ότι θα πρέπει να είναι αρωγοί διαμόρφωση χαρακτήρων και αξιών στα νεαρά παιδιά για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της ζωής.

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν όλοι οι προσκεκλημένοι οι οποίοι εξήραν το έργο του Συνδέσμου ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς εξέφρασε στην εκδήλωση τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Βασίλη Μάντζιου που ήταν ο πρώτος πρόεδρος των προπονητών.

Ακολούθως τιμήθηκαν δύο πρόσωπα και συγκεκριμένα ο Βασίλης Παπαχρήστου ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής που έφυγε εκτός Νομού Ιωαννίνων για να εργαστεί, ενώ για πρώτη φορά τιμήθηκε ένας παράγοντας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Λογγάδων Παναγιώτης Παπαπέτρου ο οποίος όπως είπε ο κ. Ζώης έλυσε τη συνεργασία του τη φετινή χρονιά με δύο προπονητές οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα που λέει ο κανονισμός ώστε να εργαστούν σε μια ομάδα και στη συνέχεια προσέλαβε διπλωματούχο προπονητή.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσάγκας.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ