Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού! (φωτογραφίες)

Την Κυριακή (28/1) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων γυμνασίου και Λυκείου Θεσπρωτικού ο Κεραυνός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Θεσπρωτικού η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην παραπάνω εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων ανδρών και παιδικού, οι προπονητές, γονείς, φίλοι του Συλλόγου και οι επίσημοι προσκεκλημένοι.
Χαιρετισμούς και ευχές για καλή χρονιά, απεύθυναν κατά σειρά ο Πρόεδρος του Κεραυνού κ.Σωτήρης Βασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριος Μήτσιος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Λελοβιτών Πρέβεζας κ. Χρήστος Μήτσης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Εμπορίου και Απασχόλησης Π.Ε.Πρέβεζας κ.Αναστάσιος Δράκος.
Επίσης με την παρουσία τους τίμησαν τον Σύλλογό μας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θεσπρωτικού κ.Ιωάννης Τσάτσος, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Αποχέτευσης κ. Βασίλειος Χρήστου, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ.Γεώργιος Δημητρίου, οι διατελέσαντες στο παρελθόν Πρόεδροι του Κεραυνού κ.κ. Ζήκος Ρεμπής, Θεόδωρος Πανούσης και πολλοί άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές του Κεραυνού.
Τρεις ήταν οι πίτες του Συλλόγου που ήταν της ανδρικής ομάδας, της παιδικής και για τους γονείς και φίλους του Κεραυνού.

Πολλοί ήταν οι τυχεροί που μοιράστηκαν τα δώρα και τις ευχές όλων για μια δημιουργική και καλή χρονιά.