Έμειναν στο… μηδέν Θύελλα Κατσικάς και ΑΟ Τρίκαλα (0-0)

Χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την Θυελλα Κατσικά και τον ΑΟ Τρίκαλα να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) για την 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 10΄ η πρώτη καλή στιγμή για την Θύελλα Κατσικάς με την σέντρα σουτ του Εμβραΐζογλου να αποκρούει ασθενώς και στην συνέχεια το σουτ του Βασιλάκη μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Στο 13΄ αδύναμο σουτ του Παππά πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 20΄ μεγάλη στιγμή για την Κατσικά, από την εκτέλεση φάουλ του Γούλα ο Βασιλάκης πήρε την κεφαλιά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να επεμβαίνει σωτήρια.

Νέο φάουλ για την Θύελλα με τον Πότση να εκτελεί και τον Βασιλάκη να προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Παπαδόπουλου.

Σέντρα σουτ του Σκανδάλη από τα πλάγια, απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.

Στο 41΄ ωραία ενέργεια από τον Λόκα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο και πάλι να αποκρούει παραχωρώντας το κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ήρθε νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους καθώς από την εκτέλεση του Γούλα ο Βασιλάκης από κοντά βρήκε την μπάλα και την έστειλε ελάχιστα άουτ.

Στο 44΄ εκτέλεση κόρνερ από τον Εμβραΐζογλου, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και πέρασε ανεκμετάλλευτη ακόμη μια ευκαιρία για την Θύελλα Κατσικά.

Στο 48΄ σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Σαμαντά να κάνει το σουτ και τον Θεμελή να αποκρούει.

Στο 56΄ ο Πάκος από κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, από σέντρα του Εμβραΐζογλου.

Στο 70΄ σουτ του Σκανδάλη δίπλα από το κάθετο δοκάρι η μπάλα, από μπαλιά του Παππά.

Στο 73΄ σουτ του Εμβραΐζογλου από αρκετά μέτρα μακριά, η μπάλα καταλήγει άουτ.

Κόκκινη για την Θύελλα Κατσικά, με τον Σπύρο Βασιλάκη να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.

Σουτ του Ζαϊμι στο 84΄ με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία του Θεμελή.

Διαιτητής:  Φίτσας Γ. (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Βοηθοί: Ζιώγας – Στρακαντούνας (Πρέβεζας/Λευκάδας)

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Λόκας (77΄ Τουρμούσογλου), Σκανδάλης, Παππάς (88΄ Πάνος), Γούλας (81΄ Ρίζος), Εμβραΐζογλου (81΄ Πολυχρόνης).

ΑΟ Τρίκαλα (Σάκης Θεοδοσιάδης):Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μπρατίστας (46΄ Μαλακασιώτης), Σκόνδρας Ι., Πατρώνης, Ζαϊμι, Μπέκας (78΄ Καλτσάς), Σκόνδρας Ν., Αλεξίου (74΄ Κωστόπουλος), Σαμαντάς (65΄ Μαρούδας), Κοντογεώργος (46΄ Βασιλείου).

 πηγή: passports.gr