Έμειναν στο 0-0 ΑΕ Κιλελέρ και Ζάκυνθος

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν ΑΕ Κιλελέρ και ΑΠΣ Ζάκυνθος σε αναμέτρηση της 26ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής που διεξήχθη στο γήπεδο Αγιάς.

Ανώτερη στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Κατσάρα που δεν βρήκε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα έχοντας τις στιγμές της να σκοράρει το νικητήριο τέρμα. Προκλητική η διαιτησία των Ασβεστόπουλου, Τασιόπουλου και Κατσαρού.

Σαφώς αποτέλεσμα που δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά το πλάνο της ΑΕ Κιλελέρ που κρατάει και με το παραπάνω στην τύχη στα πόδια της με το ενδεχόμενο τρίποντο όμως να της έδινε την δυνατότητα να ξεφύγει περισσότερο από τους διώκτες της, αισθανόμενη πιο άνετα. Αποχώρησε στο 27ο λεπτό με πρόβλημα τραυματισμού ο Μπάρδας με την κατάσταση του να εκτιμάται μέσα στην εβδομάδα.

Του Χρήστου Δαϊρετζή…

Το ματς:

Ισορροπημένη η εικόνα της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο. Οι δυο αντίπαλοι έμειναν σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου κάνοντας αρκετά λάθη. Η ΑΕ Κιλελέρ προσπάθησε σε αρκετά σημεία να πάρει την κατοχή της μπάλας όντας ωστόσο νωθρή και αναποτελεσματική στις προσπάθειές της. Στον αντίποδα και οι φιλοξενούμενοι δεν παρουσίασαν επιθετική διάθεση συνολικά στην αναμέτρηση δείχνοντας να συμβιβάζονται από την αρχή της αναμέτρησης με την ισοπαλία. Η μοναδική υποψία ευκαιρίας του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 23ο λεπτό όταν ο Δοδοντσάκης πήρε την κεφαλιά από την “καρδιά” της περιοχής με τον Δήμα να μπλοκάρει σταθερά.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άλλαξαν κατακόρυφα την εικόνα τους και ήταν η ομάδα η οποία ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση. Η είσοδος του Παπαγεωργίου στην ανάπαυλα έδωσε περισσότερη ενέργεια μεσεοεπιθετικά στην ΑΕ Κιλελέρ. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα είχε να αντιμετωπίσει και την εριστική αντιμετώπιση της διαιτητικής τριπλέτας που σε αρκετές περιπτώσεις έκοψε φάσεις, ανέχτηκε καθυστερήσεις και στάθηκε ανασταλτικός παράγοντας ώστε να βρουν ρυθμό οι γηπεδούχοι. Στο 68ο λεπτό υπήρξαν φωνές για χέρι – πέναλτι του Αγκαράι με τον κ. Ασβεστόπουλο και τον αρμόδιο δεύτερο βοηθό κ. Κατσαρό να έχουν αντίθετη άποψη.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα πάλεψαν την αναμέτρηση με όλες τους τις δυνάμεις και έχοντας ήδη καλύτερη εικόνα στο πρώτο μισό της επανάληψης έβαλαν ολοκληρωτικά το πόδι στο “γκάζι” στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν, ωστόσο αντιμετώπισαν πρόβλημα στην τελική πάσα μην έχοντας το καθαρό μυαλό για σωστή επιλογή στο εν λόγω κομμάτι του παιχνιδιού. Στο 73′ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή με τον Δήμα να απομακρύνει σε κόρνερ. Δυο λεπτά αργότερα, ο Μπαρούτας βρήκε τον Χασομέρη με τον δεύτερο να σουτάρει άστοχα στην κίνηση.

Μια από τις στιγμές που καταρρίφθηκε κάθε ποδοσφαιρική λογική και ποδοσφαιρικός κανονισμός καταγράφηκε στο 79ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής της ΑΕ Κιλελέρ βρέθηκε στο έδαφος με τον κ. Ασβεστόπουλο να δίνει αρχικά το φάουλ, με την μπάλα να φεύγει κάθετα. Στην συνέχεια, ο δεύτερος βοηθός κ. Κατσαρός υπέδειξε οφσάιντ με τον διαιτητή να δέχεται την εν λόγω απόφαση, προκαλώντας τον εκνευρισμό των γηπεδούχων. Στο 92ο λεπτό, η μπάλα έμεινε στην περιοχή των φιλοξενουμένων με τον Δοδοντσάκη να παίρνει την κεφαλιά και τους αμυντικούς να απομακρύνουν πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή.

Κάπως έτσι, η ΑΕ Κιλελέρ έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στην Ζάκυνθο, φτάνοντας τους 40 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα κάνει την κατάσταση να παραμένει ως έχει με την ΑΕ Κιλελέρ να ψάχνει νίκες στην συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν συντομότερα την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να μην μπλέξει σε περιπέτειες που αγωνιστικά δεν τις αξίζουν ως το φινάλε του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Ασβεστόπουλος (Κιλκίς).

Βοηθοί: Tασιόπουλος (Θεσσαλίας) – Κατσαρός (Ευρυτανίας).

Oι συνθέσεις:

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Mισυρλής, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλτάνης, Κατσαμάγκας (57′ Βλησαρούλης), Χασομέρης, Βαγενάς, Χατζής (46′ Παπαγεωργίου), Μπάρδας (27′ Φουρκιώτης λ.τρ.), Χατζησαββίδης (75′ Κούκος).

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης): Δήμας, Μαλαμούλης, Αγκαράι, Τσίγκληρας, Ντούκας (75′ Κακολύρης), Τσουκαλάς, Νικολίτσας, Λιβέρης, Χατζηστάμου (57′ Ρίβας), Γουσέτης (92′ Τελέν), Τσιμέλι.

πηγή: athleticlarissa.gr