Έμειναν στο 0-0 ΑΟ Τρίκαλα και ΑΕ Καραϊσκάκης

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο εκτός έδρας αγώνας της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας με τον ΑΟ Τρίκαλα, για την 15η αγωνιστική (τελευταία α΄ γύρου) του πρωταθλήματος της Football League 2018-2019.

photo: intime.gr

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας, η οποία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, όπου έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ με τους Χρήστο Τζιώρα (1΄, 33΄, 44΄) και Στέργιο Ψιάνο (δοκάρι στο 43΄). Οι γηπεδούχοι κοιτούσαν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και δεν απείλησαν την ομάδα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Τρίκαλα ξεκίνησε πιο επιθετικά και δημιούργησε κινδύνους προς την εστία της ομάδας μας. Στη συνέχεια η ΑΕ Καραϊσκάκης ισορρόπησε τον αγώνα και ήταν αυτή που απείλησε με τους Τζιώρα (62΄) και Βουκμίροβιτς (72΄). Στα τελευταία λεπτά ο Μπαντέ σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερε από κοντινή απόσταση να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι φάσεις της αναμέτρησης:
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 1΄. Μετά από λάθος του Συριόπουλου, ο Τζιώρας πήρε την μπάλα αλλά σούταρε άουτ. 33΄. Ο Τζιώρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως πριν σουτάρει, την τελευταία στιγμή, τον σταμάτησε ο Γκότοβος. 38΄. Μετά από σέντρα του Πάνου, ο Καπός κατέβασε την μπάλα και σούταρε, ο Στεφανάκος μπλόκαρε χωρίς δυσκολία. 42΄. Ωραία κίνηση και σουτ του Συμελίδη, δεν απείλησε τον πορτιέρο της ομάδας μας. 43΄. Ο Ψιάνος δοκίμασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έφυγε άουτ. 44΄. Ο Ταϊρης έσωσε τα Τρίκαλα απομακρύνοντας με δυσκολία το σουτ του Τζιώρα.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. 49΄. Ο Μαρκόφσκι γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Καπός σούταρε άουτ. 55΄. Αδύναμο σουτ του Γκουγκούδη δεν δημιούργησε κίνδυνο για την εστία του Στεφανάκου. 59΄. Δυνατό σουτ από τον Γκουγκούδη, ο Στεφανάκος έδιωξε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν. 62΄. Κοντά στο γκολ έφτασε η ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Βουκμίροβιτς πάσαρε στον Τζιώρα, με τον τελευταίο να σουτάρει ελάχιστα άουτ. 72΄. Ο Βουκμίροβιτς δοκίμασε το συρτό σουτ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων. 80΄. Σουτ του Συμελίδη μετά από φάση διαρκείας πέρασε άουτ. 87΄. Μια ανάσα από το γκολ έφτασε ο Μπαντέ, όμως ο Γκοτοβός έσωσε τα Τρίκαλα. 88΄. Ξανά ο Μπαντέ δεν μπορεί να στείλει την μπάλα προς την εστία από κοντινή απόσταση. 92΄. Στην τελευταία φάση του αγώνα και πάλι ο Μπαντέ μπερδεύτηκε απέναντι από τον Ταϊρη και δεν μπόρεσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα μας.
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.
Κίτρινες κάρτες: Παπανίκου (72΄).
Διαιτητής: Αντωνίου Ελένη (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής).
Α΄ Βοηθός: Αρμακόλας Ισίδωρος (ΕΠΣ Κυκλάδων).
Β΄ Βοηθός: Νίκζας Αχιλλέας (ΕΠΣ Λάρισας).
4ος Διαιτητής: Μπεκιάρης Λάμπρος (ΕΠΣ Καρδίτσας).
ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας Θωμάς): Ταϊρης, Πάνος, Νιάρος, Γκότοβος, Τσιάρας, Συριόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Γκουγκούδης (63΄ Σμυρλής), Συμελίδης, Καπός, Μαρκόφσκι (75΄ Σισέ).
ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Χαραλαμπίδης Απόστολος): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας, Ροντρίγκεζ, Παντίδος, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (84΄ Γυφτοκώστας), Τζιώρας (68΄ Μπαντέ).