Έμειναν στο 0-0 Εργοτέλης και ΑΕ Καραϊσκάκης

Στο 0-0 έμεινε ο Εργοτέλης με την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 24η αγωνιστική της Super League 2 με τον πορτιέρο της ομάδας της Άρτας να κάνει σημαντικές επεμβάσεις.

Ο Εργοτέλης μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι και είχε τα ηνία του αγώνα. Είχε και τις καλύτερες φάσεις για να ανοίξει το σκορ.

Μόλις στο 2′, ωραία ενέργεια από τον Ποζατζίδη, αλλά πλάσαρε αουτ. Στο 17′ ο Πέιος απείλησε με το κεφάλι, αλλά ο Λαζάρεβς μπλόκαρε. Οι κιτρινόμαυροι έπαιζαν στο μισό γήπεδο την ομάδα της Άρτας. Ο Ποζατζίδης σε σύγκρουση με αντίπαλο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και τραυματίστηκε στο 29′. Ο Νίκος Μπαδήμας, προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή βάζοντας τον Σερβιλάκη στην θέση του. Η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε για πρώτη φοεά στο 30′ όταν ο Ντοναλντόνι με πλασέ ανάγκασε τον Τσέλιο να πέσει και να μπλοκάρει!

Σουτ του Νεράλ στο 33′ απέκρουσε ο Λαζάρεβς. Στο 44′ ήταν η σειρά του Κονράντ να απειλήσει αλλά και πάλι ο Λαζάρεβς το έβγαλε.

Ίδια εικόνα και στο β’ μέρος. Ο Εργοτέλης πίεζε για το γκολ. Ωραία ομαδική προσπάθεια στο 47′, ο Neral έπαιξε με τον Conraad, πήρε εν συνεχεία ο Πέϊος με τον τελευταίο να κόβει αριστερά στον Κατσούρι, με την σέντρα του να καταλήγει στα χέρια του Λαζάρεβς. Διαγώνιο σουτ του Κωστανάσιου, και πάλι ο Λαζάρεβς μπλόκαρε στο 51′. Στο 70′ οι Κρητικοί βρήκαν δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Συγκεκριμένα ο Κωστανάσιος σούταρε με την μπάλα να φτάνει στον Conraad που ακολούθαγε την φάση, με τον τελευταίο μάλλον να την τσιμπάει και να την στέλνει στα δίχτυα. Ο κ. Μαχαίρας θεώρησε ότι ο Ολλανδός βρισκόταν εκτεθειμένος. Το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ποζατζίδης (Σερβιλάκης 29′ λ.τρ), Κατσούρρι (Πατρινός 72′), Mico (Κουτάντος 87′), Κόλα, Σαρρής, Νεραλ (Ντουμάνης 72′), Πέϊος, Appi, Conraad, Κωστανάσιος

ΑΕ Καραϊσκάκης (Κώστας Φρατζέσκος): Λαζάρεβς, Πριόνας, Μπεκατώρος (Γαλεάδης 46′), Κορέλας (Nazim 59′), Iperen, Donaldoni, Κλιγγόπουλος, Helovani (Δερμιτζάκης 59′), Γιαννιώτης, Βαφειάδης (Milic 87′), Henrique (Νταλακούρας 59′)

πηγή: liganews.gr