Έμειναν στο 0-0 ΠΑΟΚ Β’ και Θεσπρωτός

Ο ΠΑΟΚ Β’ ήρθε ισόπαλος με τον Θεσπρωτό με 0-0 στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τους “ασπρόμαυρους” να ανεβαίνουν στους 34 πόντους (7η θέση, 25 αγώνες), ενώ η ομάδα από την Ηγουμενίτσα πήγε στους 26 πόντους (12η θέση, 24 αγώνες).

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στα πρώτα λεπτά είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια του, ενώ είχε ευκαιρία στο 19′ λεπτό με το σουτ του Κούτσια. Στο 27′ λεπτό, ο Χατζηστραβός για τον ΠΑΟΚ Β’ έβγαλε τον Κούτσια μπροστά στην εστία, αυτός τσίμπησε τη μπάλα προ του Κινάλη, με τον Γκάντσιερ να προλαβαίνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Δύο λεπτά αργότερα (29′ λεπτό), οι “ασπρόμαυροι” είχαν ένα γύρισμα του Καλουτσικίδη, με την μπάλα να πηγαίνει κόρνερ. Στο 37′ λεπτό, ο Παναγιώτου βρήκε τον Τζίμα στην πλάτη της άμυνας, που κατέβασε και πλάσαρε , με τον Κινάλη να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 41′ λεπτό, ο Καλουτσικίδης έκανε μια μπαλιά για τον Κούτσια, ο οποίος δεν μπόρεσε από κοντά με το πλασέ του να νικήσει τον Κινάλη. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε στο 47′ λεπτό ένα σουτ με τον Χατζηστραβό, ενώ στο 49′ λεπτό έγινε μια καλή εκτέλεση από τον Καλουτσικίδη, που έβγαλε δύσκολα η άμυνα του Θεσπρωτού, με τον παίκτη των “ασπρόμαυρων” να έχει ένα σουτ και στο 56′ λεπτό. Ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα λεπτά, με τον Σαραντίδη από τον Θεσπρωτό να κάνει ένα δυνατό γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή στο 69′ λεπτό, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 73′ λεπτό, ο ΠΑΟΚ Β’ είχε μια ευκαιρία με το σουτ του Καλουτσικίδη, με την μπάλα να περνάει άουτ. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες του γκολ με το τελικό σκορ να παραμένει στο 0-0.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Τάχατος (79′ Τσοπούρογλου), Γρόσδης (62′ Γιαξής), Σαλαμούρας, Καλουτσικίδης, Χατζηστραβός (79′ Γαϊτανίδης), Τζήμας (67′ Κουλούρης), Κούτσιας (67′ Γκορντεζιάνι).

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ντι Αλέσιο, Γκανσιέρ, Βασιλάκης, Βαλιέντε, Λύγκας (80′ Βαταμίδης), Ραμίρες (80′ Ζιώγας), Σαραντίδης (85′ Μαρτίνεζ), Κωνσταντίνου, Πατσέκο, Γεωργούσης.

πηγή: liganews.gr