Έμειναν στο 1-1 ΠΑΣ Σφακιώτες και Πανλευκάδιος

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Σφακιωτών με τον Πανλευκάδιο για την 5η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. 

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ο ΠΑΣ Σφακιωτών υποδέχθηκε τον Πανλευκάδιο σε ένα τοπικό ντέρμπι στην έδρα του, όμως καμία ομάδα δεν πανηγύρισε νίκη καθώς το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό ντέρμπι της Λευκάδας  ανάμεσα σε ΠΑΣ Σφακιωτών και Πανλευκάδιο, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος . Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25 λεπτό της αναμέτρησης με τον Σταματέλο , ενώ για τον Πανλευκάδιο ισοφάρισε στο 63΄ με αυτογκόλ ο Βεργίνης .

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης η ομάδα των Σφακιωτών είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού παρουσιάζοντας περισσότερες απειλές στα αντίπαλα καρε . Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρά τα προβλήματα ανάπτυξης παιχνιδιού κράτησαν έξω από την περιοχή τους την αντίπαλη επιθετική γραμμή. Άτυχη στάθηκε η ομάδα του Πανλευκάδιου για τον τραυματισμό του αρχηγού στο 30λεπτο της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βλασσόπουλου πίεζε για ένα δεύτερο γκολ  έχοντας αρκετές φάσεις που τελείωναν στα χέρια του Κοντογεώργη ο οποίος κράτησε την ομάδα του όρθια. Στο 63′ το λάθος του Βεργίνη έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους. Μετά το γκολ ο Κατηφόρης με τις αλλαγές που έκανε έδωσε πνοή στην ομάδα του, άλλαξε το ρυθμό του αγώνα ελπίζοντας σε μια φάση που θα μπορούσε να του δώσει τη νίκη. Από την άλλη η επιθετική γραμμή των Σφακιωτών είχε κλασική ευκαιρία να σκοράρει με τον Κτενά λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης που όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτητής:  Χουλιάρας Δ.

Βοιήθοι:  Κέφης – Νάστος

ΠΑΣ Σφακιώτες (Βλασσόπουλος): Αραβανής, Λάζαρης Ε., Σταματίου, Γεωργάκης, Βεργίνης, Ιασωνίδης , Σταματέλος, Ζουριδάκης, Καρελής, Σκέμπης, Καββαδάς.

Αναπλ/κοι: Λάζαρης Α. ,Κτενάς, Σολδάτος, Σάντας, Φούντας, Φέτσης, Κτενάς Μ., Ντζάνης

Πανλευκάδιος (Κατηφόρης):  Κοντογεώργης, Καλογερής, Κατωπόδης, Μουρεχίδης, Μανωλίτσης, Κουμπής, Λογαράς, Μειντάνης, Κρητικός, Κούτσικος, Perez Morales.

Αναπλ/κοι: Terzia, Βακουφτσής, Σουλιώτης, Πολίτης, Παναγιώτου, Θεοχάρης, Μπρέγκου, Νάστος, Κρητικός 

πηγή: lefkadapress.gr