Ένα βήμα πριν τη SL2 η Κοζάνη

Η Κοζάνη επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Γιούχτα, για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.

Πρώτη μεγάλη φάση για τον Γιούχτα στο 11’, με τον Ροβίθη να κάνει το σουτ και τον Καραγκιόζη να διώχνει. Στο 20’ ο Αποστολίδης δεν κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Κόλλια, ενώ έξι λεπτά μετά η προσπάθεια του Δωματά πέρασε άουτ. Στο 44’ ο Ροβίθης έπιασε ένα τρομερό γυριστό σουτ, με τον Καραγκιόζη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, μέσα σε έξι λεπτά, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες στιγμές. Αρχικά, με τον Κανούλα να πιάνει ένα καλό σουτ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στο 47’ και στο 53’ από σέντρα του Πάνου, κεφαλιά του Κανούλα, η μπάλα λίγο άουτ.

Η ομάδα της Κοζάνης κατάφερε στο 67’ να πάρει το προβάδισμα. Από κόρνερ του Παπαργυρίου, ο Κανούλας με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

Συνθέσεις:

ΚΟΖΑΝΗ (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαργυρίου, Μαραγκός, Γιαλαμίδης (29’ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μπακάλης, Νιάσε, Αποστολίδης, Λάμπογλου (67′ Μπίντσης), Βοριαζίδης, Κανούλας.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Σουργιάς): Κόλλιας, Ψαρράς (57’ Αργκιλέσι), Τζανής, Ρουσσάκης (43’ λ.τρ. Γελαδάρης), Κοντογιάννης, Δωματάς, Αζίζι (57’ Γκίνη), Βρεττός, Ροβίθης, Γιαλούσης, Κίσσας.

πηγή: liganews.gr