«Ένταση» στη συνέντευξη Τύπου στην Πάτρα

Η Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την γκέλα του Κισσαμικού, καθώς νίκησε με 2-0 την Καραϊσκάκη και «κλείδωσε» την τρίτη θέση.

Σάκης Παπαβασιλείου και Σωκράτης Οφρυδόπουλος διαφώνησαν κάθετα για το ποια ομάδα από τις δυο ήταν καλύτερη στο παιχνίδι, με τον τεχνικό της Αρτινής ομάδας να αναφέρει σε αυτόν της Πατρινής: «Οφρυδόπουλος, όχι μορφασμούς πίσω από την πλάτη μου!» σε πολύ έντονο ύφος, την ώρα που τελείωνε η συνέντευξη.

Μάλιστα, οι δυο άνδρες δεν χαιρετήθηκαν καν κατά την έξοδο από την αίθουσα Τύπου.

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος ανέφερε:

«Ξέραμε πως απέναντί μας είχαμε μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και πρόκειται για ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Σήμερα όμως υπήρχε μόνο μία ομάδα μέσα στο γήπεδο και ήμασταν εμείς. Ο αντίπαλος είχε μόνο δύο-τρεις στιγμές και ευτύχησε να προηγηθεί και να κερδίσει. Καλή συνέχεια στην Παναχαϊκή και εύχομαι να τερματίσει εκεί που θέλει».

Όταν πήρε το λόγο ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, απάντησε με δυο ατάκες:

«Εγώ θα ήθελα να πω πως η Παναχαϊκή ήταν κυρίαρχη του αγώνα και κέρδισε δίκαια από νωρίς και σχετικά εύκολα. Για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου έχουμε μερίδιο ευθύνης εμείς οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, με τα όσα λέμε και κάνουμε. Τίποτα άλλο».

Στη συνέχεια, ο προπονητής του Καραϊσκάκη πήρε το λόγο και απάντησε σε έντονο ύφος:

«Διαφωνώ κάθετα με τον Οφρυδόπουλο, μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο. Σέβομαι την Παναχαϊκή, αλλά ο Καραϊσκάκης ήταν πολύ καλύτερος».

Ο παίκτης των Αρτινών, Παντελής Θεολόγου, κατεύνασε τα πνεύματα και αναφέρθηκε στο παιχνίδι και μόνο χωρίς να θελήσει να πάρει θέση, ενώ ο Νίκος Μασούρας που ήταν παρών συμφώνησε στο απόλυτο με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο τονίζοντας:

«Η ομάδα μου ήταν κυρίαρχη σε όλο το παιχνίδι και έχασε και άλλες ευκαιρίες για να βάλει περισσότερα γκολ. Το μεγάλο μας κέρδος ήταν πως παίξαμε πολλά νέα παιδιά και μάλιστα σκοράραμε δυο εξ’ αυτών. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας γι’ αυτή την ευκαιρία που μας δίνουν».

Πηγή: matchnews