«Έχασε» τη νίκη στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ Πρέβεζα, 2-2 με το Σούλι στην Παραμυθιά

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα αν και προηγήθηκε με 2-0 δεν κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στο Σούλι στην Παραμυθιά.

photo: Λευτέρης Τζώρτζης

Στο 9΄ο Τσολακίδης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πατσιούρα κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του Μιχάλη Βλάχου.

Στο 27΄ ο Παπαδόπουλος με κοντινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο και οι φιλοξενούμενοι  πήγαν με τη «νίκη» στην ανάπαυλα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 51ο λεπτό από τον Βασιλάκη, οποίος μείωσε σε 1-2.

Όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου θα πάρει το απόλυτο των βαθμών από αυτό το παιχνίδι, όμως ο Βασιλάκης με κεφαλιά, στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ, 2-2.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντόκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Γιούργας ( Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης–Μίχος (Κέρκυρας)

Σούλι Παραμυθιάς (Βαγγέλης Τζιάρρας): Πατσιούρας, Μπέλλος (58΄ Κάγια), Τάτσης, Ταχιάς (81΄ Κατσίφας), Βασιλάκης, Μώκος, Κωσταμένας (46΄ Βασιλείου), Αναστασιάδης, Ντόκος, Παπαδόπουλος (73΄ Παππάς).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης (19΄λ.τρ. Ιωαννίδης), Κουτσουμπέλας, Λεόπουλος (73΄ Πανταζής), Κωτσοβός, Ιασωνίδης, Γκίνι, Τσολακίδης, Φερεντίνος (90΄ Σκαμνέλος), Καρακούτης, Βασσάρας, Παπαδόπουλος (65΄ Καρμακόλιας).