«Έχουμε ένα πλεονέκτημα»

Ο Γιώργος Βερβέρας δήλωσε πως εάν παραμείνει κορμός ως έχει στους Μαύρους Αετούς, τότε θα υπερτερούν έναντι των υπόλοιπων ομάδων.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ελευθεροχωρίου, ταλαιπωρημένος από τραυματισμό στους κοιλιακούς τη φετινή χρονιά, τόνισε πως είναι δις χαρούμενος για την παραμονή, καθώς είναι ντόπιος, ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την επιτυχία αυτή. Επιπλέον, νιώθει ικανοποιημένος για το γκολ που έβαλε στο ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ένα τέρμα το οποίο βοήθησε στην παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο goaltrikala.gr:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν παραμονή και εγώ προσωπικά επειδή έζησα την ομάδα από την Α1 και κατάγομαι από το χωριό είμαι δύο φορές χαρούμενος. Ευχαριστούμε τους προπονητές και την διοίκηση που πίστεψαν σε εμάς. Η χρονιά ήταν δύσκολη. Εγώ προσωπικά λόγω των τραυματισμών θεωρώ ότι έχω το μικρότερο μερίδιο στην παραμονή και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπαίκτες μου που πάλεψαν όλη τη χρονιά. Φυσικά είμαι ικανοποιημένος που με ένα δικό μου γκολ βοήθησα να επιτευχθεί η παραμονή ωστόσο αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Τώρα θα ξεκουραστούμε. Το Ελευθεροχώρι έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες καθώς έχει ένα κορμό που αν παραμείνει θα υπάρχει μια ομοιογένεια. Αυτό είναι στο χέρι της διοίκησης. Καλό θα ήταν να παραμείνει η ομάδα ως έχει».