Ήρθαν οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών για την νέα περίοδο

Σε όλες τις Ενώσεις της χώρας έχουν παραληφθεί από την Ε.Π.Ο. οι αιτήσεις μεταβολών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών (“ελευθέρες”) αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Σύμφωνα με απόφαση της Ε.Π.Ο., η κάθε αίτηση κοστολογείται 1 ευρώ, ποσό το οποίο εισπράττεται καθ’ ολοκληρία από την Ελληνική Ποδοσφαρική Ομοσπονδία (έχουν δικαίωμα οι Ενώσεις να το μειώσουν ή και να το αυξήσουν το ποσό αυτό, αρκεί η ΕΠΟ να πάρει την παραπάνω αναλογία, δηλ. ένα ευρώ για κάθε μια αίτηση).

Στην ΕΠΣ Αχαΐας υπενθυμίζεται ότι το κάθε έντυπο μεταβολής στοιχίζει 2 ευρώ. Όπως επίσης έγινε γνωστό από τις άλλες Ενώσεις, παρελήφθησαν από την ΕΠΟ κι οι καταστάσεις με το εγγεγραμμένο δυναμικό των ποδοσφαιριστών τους.

Επίσης, ενημερώνονται τα σωματεία ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση οποιασδήποτε αίτησης μεταβολής στην Ένωση (Αποδέσμευση, Πρώτη εγγραφή, Μεταγγραφή, Υποσχετική, Μεταγραφή) είναι η πλήρης και ολοσχερής εξόφληση κάθε οικονομικής εκκρεμότητας προς τη Διοργανώτρια, συμπεριλαμβανομένης και της νέας αίτησης μεταβολής που υποβάλλεται και η οποία εξοφλείται ταυτόχρονα με την κατάθεσή της στη Γραμματεία.

πηγή: patragoal.gr