Ήττα από τον Ολυμπιακό Β’ για τον Τηλυκράτη (φωτογραφίες)

Ο Ολυμπιακός Β’ πέτυχε μια ακόμα νίκη στη Super League 2, επικρατώντας 4-1 του Τηλυκράτη και έκανε ένα ακόμα βήμα για να καλύψει το χάντικαπ των δέκα βαθμών.

Ο Ολυμπιακός Β’ πέτυχε μια εύκολη νίκη απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας, καθώς επικράτησε 4-1 στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη για την πέμπτη αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2. Οι ερυθρόλευκοι πήραν ισχυρό προβάδισμα από νωρίς και δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα κόντρα στην ομάδα των Ιονίων Νήσων.

Ο αρχηγός της ομάδας του Αριέλ Ιμπαγάσα, Γιώργος Μαρίνος άνοιξε το σκορ στο πρώτο λεπτό. Ο Ανδρούτσος με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 και ο Βλαχομήτρος έκανε το 3-0 στο 24′.

Ο Τηλυκράτης μείωσε στο σκορ με τον Ανδρέου στο 40ο λεπτό. Στο 73′ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν κι άλλο στο σκορ, όμως η προσπάθεια του Σπανουδάκη σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Αλγκασίμ Μπα σκόραρε στο 83′ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι πλέον στους -2, έχοντας ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών, ενώ ο Τηλυκράτης παραμένει στους τρεις βαθμούς, έχοντας πλέον τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Καράκουτης, Αποστολόπουλος, Μαρίνος, Κωστή, Μπα, Βλαχομήτρος, Πινακάς, Αργυρίου.

Τηλυκράτης Λευκάδας: Παρδαλός, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Ρίζος, Τόσκα, Σπανουδάκης, Ζδράβος, Τεγούσης, Μπελεβώνης, Κόκκορης, Ντοναλντόνι.

πηγή: sport24.gr