Ήττα για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Κεραυνού Θεσπρωτικού

Γ’ Εθνική Γυναικείου Ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο.
7η αγωνιστική
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Ατρόμητος Ζαρουχλέικων Αχαΐας 0-2
Ήττα για τα κορίτσια μας με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αχαΐας, μετά τις 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες που προηγήθηκαν.
Η ομάδα μας αντιμετώπισε τις πρωτοπόρες στη βαθμολογία απο τη Πάτρα, ένα σύνολο το οποίο παραμένει αήττητο μετά απο 7 αγωνιστικές.
Με απόδοση στο πρώτο ημίχρονο ανάλογη των τελευταίων εμφανίσεων, τα κορίτσια μας δυσκόλεψαν πολύ τις έμπειρες αντιπάλους τους. Δίνοντας έμφαση στην άμυνα γνωρίζοντας την ποιότητα των αντιπάλων,η ομάδα μας κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ώστε να μη δεχτεί κάποιο τέρμα.Αντίθετα όταν θέλησε να απειλήσει, οι έμπειρες αθλήτριες του Ατρόμητου ήταν πάντα εκεί, με συνέπεια στα πρώτα 45 λεπτά να μη σημειωθεί κάποιο γκολ.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στόχος ήταν να μη δεχθεί κάποιο γρήγορο γκολ, κάτι που εν τέλει κατάφεραν τα κορίτσια του Ατρόμητου αφού σκόραραν μόλις στο 11′ του δευτέρου ημιχρόνου.Τα κορίτσια μας έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση μετά απο κόρνερ της Γκέλου και κεφαλιά της Αδάμ Μαρίας με τη μπάλα να διώχνεται πάνω στη γραμμή. Η ομάδα της Πάτρας πίεσε την ομάδα μας και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της και να σφραγίζει τη νίκη.
Η ομάδα μας παρά την ήττα παρέμεινε μόνη στη 3η θέση με 7 βαθμούς, πίσω απο τα 2 φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης.
*Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τη μεγάλη στήριξη που μας παρέχουν.
*Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους και των 2 ομάδων που βρέθηκαν στο “Κατερίνα Θάνου”.
*Πολλά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του Ατρόμητου για όλη τη προσπάθεια και τη στήριξη που παρέχουν στο γυναικείο τμήμα.