Ήττα για τη Θυελλα Κατσικάς από την Ζάκυνθο με 2-3

Η Θύελλα Κατσικά παρότι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 της Ζακύνθου, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος και με τρία γκολ κατάφεραν με φύγουν με τη νίκη 2-3 από τα Ιωάννινα, για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η Θύελλα έμεινε στους 35 βαθμούς και την 13η θέση, ενώ η Ζάκυνθος έφτασε τους 45 και την 6η θέση.

H ομάδα των Ιωαννίνων προηγήθηκε στο 13’. Ο Κωσταμένας πάσαρε στον Παππά, ο οποίος με προβολή εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δήμα και έκανε το 1-0 για τη Θύελλα. Το 2-0 για τη γιαννιώτικη ομάδα έγινε στο 37’. Ο Παππάς πάσαρε στον Κωσταμένα, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων και σημείωσε το δεύτερο γκολ. Οι νησιώτες μείωσαν στο 65’ σε 2-1. Μετά από σέντρα του Τσιμέλι, ο Νικολίτσας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Η Ζάκυνθος στο 73’ ισοφάρισε σε 2-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λιβέρη, ο Μούστα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παππά. Η ομάδα της Ζακύνθου στο 90’ έφτασε στην ολική ανατροπή, όταν ο Στύλλα με σουτ νίκησε τον Παππά και έκανε το 2-3.

Σκόρερ: Παππάς (13’), Κωσταμένας (37’) – Νικολίτσας (65’), Μούστα (73’), Στύλλα (90’)

Θύελλα Κατσικά (Γκούρας): Παππάς, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης (81’ Ρίζος), Εμβραΐζογλου (81’ Μπλέτσας Μ.), Παππάς, Κωσταμένας (62’ Γούλας), Τουρμούσογλου (62’ Πολυχρόνης).

Ζάκυνθος (Καραμαλίκης): Δήμας, Λιβέρης, Μούστα, Σουρμπής (62’ Στύλλα), Γουσέτης, Τσουκαλάς, Τσιμέλι, Νικολακόπουλος (50’ Ρίβας), Νικολίτσας, Τζατζάνας, Τσιγκρήλας.

πηγή: liganews.gr