Ήττα για τον Θεσπρωτό από τη Νίκη Βόλου

Καλύτερη η Νίκη επικράτησε δίκαια του Θεσπρωτού με σκορ 2-1.


Οι βολιώτες δημιούργησαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος αλλά η ομάδα του Θεσπρωτού ήταν πολύ καλά οργανωμένη κυρίως στην αμυντική λειτουργία κατάφερε να διώχνει τους κινδύνους μακρυά απο την εστία του Κωνσταντάκου. Όλα αυτά όμως μέχρι το 45΄και αυτό γιατί στο δίλεπτο των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Ροχάνο άνοιξε το σκορ 0-1 δίνοντας το προβάδισμα στους Νικιώτες δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει την ανάπαυλα του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χοβέ μπήκε πολύ δυνατά μην αφήνοντας  περιθώρια στον Θεσπρωτό να αντιδράσει. Αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής των γηπεδούχων ‘ήταν στο 62’ ο Ροχάνο να βρει εκ νέου δίχτυα σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ διπλασιάζοντας παράλληλα τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 75΄ο Θεσπρωτός έβγαλε αντίδραση και ύστερα απο σέντρα του Γώγου ο Μάουρο μονός του αφύλακτος πλάσαρε και νίκησε τον Αποστολίδη μειώνοντας για τον Θεσπρωτό σε 2-1. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Χουάν Ραμόν Ρότσα πίεσαν για την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην πρεμιέρα της FL και τον Θεσπρωτό να φεύγει απο την πρωτεύουσα της Μαγνησίας γνωρίζοντας την ήττα.

Θυμηθείτε εδώ το live του παιχνιδιού

Νίκη Βόλου (Χοβέ): Αποστολίδης, Παγώνης, K. Kυριακίδης, Βοσνιάδης, Μπαλάφας (75ο Μπιτσάκος), Τσιώλης (86ο Γκαρσία), Αλιατίδης,Ιορδανίδης, Ντομίνγκεθ, Κρούθ, Ροχάνο (78ο Καπός)

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου Ε. (37ο λ.τρ. Καρβούνης), Βιγιαφάνιε, Σταυρίδης, Νόνης, Κολτσίδας, Ευθυμίου (69ο Μπίκας), Ραμίρες, Γώγος, Κωνσταντίνου Β. (62o Νταλακόστα), Κολλάς.

πηγή+φωτογραφίες: theball.gr